Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Voltunk asszonnyal valea lui mihaiban a country crosson... nem volt rossz kis program..jóó az a pálya
nem a torma fontosabb mint a motor...hanem a torma árából van fontosabb dolog amire költeni kell mint a motor
jah, kurva nyomvájus volt mikor voltunk, majnem a bokám bánta 1 hét táppénzzel megúsztam
akkor mi sem veled megyünk
Nem a legjobb minőségű pálya..mi jártunk oda.))Gondolom rendbe rakták mostanra..?
http://youtu.be/Wrv0kNioeaA
egy telószámot kérhetnék? veled tartok
én lábon gondoltam menni ha sikerül módosítani a holnapi programomat
Jól látod a dolgot!
Ezért adtam el!
Na..de az rmx meg fogyasztásba rossz,a dr 350nem megy úgy ahogy szeretném..a husqvarna túl erős..de drágább ...az olcsóbb... stb
AKKOR MI IS VAN?
ábra!
Itt egy útbaigazító árba...

ha akar jönni vki,akkor hívjatok fel, de kitérőt nem fogok tenni senkinek se, sajnos nem fér az időbe!
a 4esen megyek be debrecenbe és vámospércs felé megyek
egy szóval nem mondtam h. fontosabb mint a torma kinek mi....
Nincs igazad...lehet azzal keresni mostanában is...3 éve sem volt rossz az ára..mi tavaly sem adtok el szarért-hugyért...egész jól nyerünk mindig rajta csak hát ezer fontosabb dolog van mint a motor...azokat kell előbb rendezni minimum fél millió tiszta haszon mindig van, pedig nekünk kevés földünk van
hát el nem tévedünk, da ha már kinyomtattad jelölj benne be 1-2 helyet ahova érdemes elmenni, pl vár vagy emlékhely túrista út úgyis látszik
ezt nem bírtam úgy kinyomtatni, h olvasható legyen az írás , de asszem, h nem is lsz szükség rá
nézd má mit találtam
2 ütem az 2 ütem. De akkor is olcsóbb felújítani mint egy 4 üteműt és ha rászánod és jó szerelő csinálja mint ha új lenne!
hol lesz ez pontosan? lehet kinéznék én is bámészkodni
hiába bújhatotott el mellette erőre ha nem tudsz vele úgy menni mint a DRZvel ( nem tudod kimotorozni), persze ha meghagytad volna 1-2 évig akkor hozzászoktál volna és jobban mentél volna vele mint DRZ-vel, de addig 2x cserélsz dugót benne (jó esetben mást nem)
mit kaszálnak azon?, amit én láttam, azt simán csak ásták ki a fődbű'
én is Torockó
Jacek, nem tanultál még belőle? minden évbe egyre szarabb a torma ára, kb 10-15 éve mentek jól a tormák, akkor lehetett még kaszálni....
pont torockóba leszek ,
hello!

én lehetséges hogy veled tartanék ha lehet
En mint nezo elmennek