Jól látod a dolgot!
Ezért adtam el!
Na..de az rmx meg fogyasztásba rossz,a dr 350nem megy úgy ahogy szeretném..a husqvarna túl erős..de drágább ...az olcsóbb... stb
AKKOR MI IS VAN?
ha akar jönni vki,akkor hívjatok fel, de kitérőt nem fogok tenni senkinek se, sajnos nem fér az időbe!
a 4esen megyek be debrecenbe és vámospércs felé megyek
Nincs igazad...lehet azzal keresni mostanában is...3 éve sem volt rossz az ára..mi tavaly sem adtok el szarért-hugyért...egész jól nyerünk mindig rajta csak hát ezer fontosabb dolog van mint a motor...azokat kell előbb rendezni minimum fél millió tiszta haszon mindig van, pedig nekünk kevés földünk van
hiába bújhatotott el mellette erőre ha nem tudsz vele úgy menni mint a DRZvel ( nem tudod kimotorozni), persze ha meghagytad volna 1-2 évig akkor hozzászoktál volna és jobban mentél volna vele mint DRZ-vel, de addig 2x cserélsz dugót benne (jó esetben mást nem)
http://youtu.be/Wrv0kNioeaA
Ezért adtam el!
Na..de az rmx meg fogyasztásba rossz,a dr 350nem megy úgy ahogy szeretném..a husqvarna túl erős..de drágább ...az olcsóbb... stb
AKKOR MI IS VAN?
ha akar jönni vki,akkor hívjatok fel, de kitérőt nem fogok tenni senkinek se, sajnos nem fér az időbe!
a 4esen megyek be debrecenbe és vámospércs felé megyek
én lehetséges hogy veled tartanék ha lehet