Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ok rendben! co-s meló,vagy AWI ?
ok! lehet lenne egy srác akit érdekelne a kerékagy,és ha megveszi,akkor le lesz szerelve,és eladom neked (((ólcsó lóvéért,de nem ingyen )
megattam a számod egy vállalkozónak, majd lehet keresni fog munka ügybe!
első is meg hátsó is van ugye? lehet majd megkukkantom vmikor és ajánlok érte vmit
gondolom most a téligumi cserék neki az első! nekem is ez volt tavasszal, amig le nem ment az autók gumicsere szezonja addig nem tudott vágni.
nem gond,bár ez Talon agy,tudod?!
megvásárolni nem szeretné?
háy, aztat monta Sanyikám, h nem lesz jaú a yamakka agyra a kátéjem lánkerék, pedik szívesen attam vóna
ismerős egy része
bemegyek a gumis: azt mondja 3 hét,vagy több
bemegyek a parillához: fél év szünet, felújítás miatt,türelmüket köszönjük,Parilla Team
még jó hogy a fékcentrumig eljutottam
Én az ETZ-és korszakba voltam így ,volt motorom,alkatrészeim,cigiztem is, ittam is,csajoztam,buliztam,verettem ! ..
Nem volt anyám,se apám!
És mindig volt pénzem!
Na erre mit varsz?
"Segíts magadon megsegít az Isten is "alapon nőttem fel és éltem és élek!
Most kettő fizetés se elég! Miért? Az igények megnőttek!
Most egy DID.lánc+ fogaskerék árából veszek motort (etz)

Csere -berélgetni minek,mért?
Egy 260eft xj600 motort addig cserélgettem,míg lett 2 motorom+pénzem!Most egy motor árába van benne ez a befektet pénz!Tehát jól jövedelmező a motor cserélgetés!Valamint tudok véleményeket alkotni mi a jó, mi a nem!
yamaha yz 450f (1milft )motorral kezdtem De nem szégyellem magam egy yamaha dt 125 -tel (150eft) sem!
Ki-hogy éli meg!De minden elismerésem aki itt saját erejéből,kuporgatásábol vette a motort!
Egy kép a gépparkomról mikor még ment a szekér!
Tobbi szép napot!
mennyit tudnál érte adni?
akkor tuti nem szar, de ilyen szándookom még mindig van elsőt keresek, illetve hátsó is kell majd nyáron
az első középen még majdnem százas, a széle gyengébb
hátsó futottabb,de azt mondtad ez olyan gumi,hogy 2x vágható, ja meg ha jól emlékszem meg is akartad vásárolni
nem emlékszem már milyen gumi volt, de még az állapotára sem, darabja annyi.
láttad az enyémet. arra mit mondasz,lehet még vágni? darabja 2-3 e vagy egy pár?
neki gépe van hozzá, gyári mintákat vág bele a gumiba, olyat, hogy meg nem mondod róla h. az nem gyári minta... :) persze aki ért hozzá tudja h. slick úgyis. Azt hiszem 2 vagy 3e-ért vág, de meg kell beszélni vele, meg az se mindegy hogy milyen állapotban lévő gumiba vágja bele.
ok,most elment egy dob, lehet holnap is elcsorog egy, finster még függőben,aztán majd a későbbiekben eldől hogy mi is lesz,úgyis szólok...
mennyibe vág a srác?
itthon is van vágó,de a kezem mint egy alkeszé
Nagy Robi vág slicket a vámospércsi út elején, majdnem a Forma1 mosó mellett van a műhelye, rendlek neked vaport szivesen
anyám mondta a sztorit, állítólag a gúti erdőben találtak egy nőt/lányt, akinek kivették a belső szerveit, valószinű szervkereskedelem céljából
ja,és tudsz olyan helyet itt a környéken,ahol vágnak slick gumit?
ha esetleg mégis maradna a motor, rendelsz nekem vapor műszerfalat?
megkérdeztem ismerősöm,aki illetékes a gúthal kapcsolatba,de nem hallottam semmiről,és nekem is új a sztori!
linkeld be,hagy olvassam el a cikket, kíváncsi vagyok!
az a gond hogy nekem Talon agyak vannak,amin 4 furatos,nem pedig 6
előre 250-es, míg hátra 220-as tárcsára lenne szükségem
elől ~115, hátul ~135 a furat kiosztás,vagy minek szokták azt nevezni
na, te meg nem mondtad mit hallottál a gyilkosságról?
raktáron ott semmi nincs szinte, rendelni lehet tudnak, de akkor meg már mind1 ha webshopból rendelsz