Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jaa..egy képet küldök..
Van másik.. cserébe kaptam egy RM (X) 250+pénz
De...eszt..vannak kifogások..
Ma kipróbálom..de szerintem eladom..apró pénzér..))
Biztos jóó...de 2 ütem..nem szeretem!
Ja és van kuplung..is de jelzem..a rekluse kuplungot már betudtam állítani,hogy tökéletes legyen...nagyon jó volt így..bánom,hogy nem láttad
Ha esetleg valakinek ilyen motorja,kuplungja lesz tudok tanácsot adni..!
Ha mentek szóljatok...! Mert ez is el megy ott ahol a többi !
Király!
Levajazom akkor azt a Torockói gépelést vmelyik hétvégére
gratulálok! cimborának van egy s-es rendszámos dörözö, ha érdekel megadom a számát,nem árulja horror áron, aradványi a srác,és szerintem sámsonba van a masina
Sikerült lefixálni a dobot? maradt még raktáron?
http://www.kepesmotor.hu/motor...

ugyanilyen az enyém,úgy látom 7-be árulja a csávó plusz posta, neked nincs postaköltség,ha jó,akkor ebbe az árba én is oda adom neked
holnap bent leszek a városba 7:30 tól 9-ig
méket hééé? a Husi-t? akkor mivel jösz a télen endurózni?
Nagyon sajnálom,hogy nem mentem..
De viszont eladtam a motorom ma ,igy nem baj hogy maradtam.))
Csak most,nem tudom örüljek
vagy sírjak
mikor lesz offroad gép?
Szeva, itt találod mai képeket
http://www.sportmotor.hu/motor...
akkor ezt lesd meg bajnok én valami ilyesmit képzelnék el neked, de majd ezt megbeszéljük ha fotózunk.
5000?
mondj rá egy árat,amit neked megér (olyan mintha vatta új lenne)
maradok a higashinál... pedig brutál az akra
viszont motoremelőd nincs eladó? az kéne még, régen mintha csináltál volna. vagy valakinek ha van, szóljon, érdekelne!
Hááá jah jóba kell lenni a nőkkel, mert náluk van az összes pina!
Még hogy tettszett? Baromira bejött Folytatás következik, de már az SM motorommal!
Tőlem négy igent kaptok, mindannyian bekerültetek a döntőmbe
mindig a zasszony a főnök , nem tanálkoztam vele, csakGyikarcal bandáztam, meg találkoztam gyulai ismikkel
Találkoztál apraszakiékkal?
Áhhh bocsi! Többiek elkezdtek pakolni hogy mennek mi mondtuk hogy maradunk! Aztán hirtelen az asszonypajtás meggondolta.
eltűntél more
Persze, ha nem sima a felület beszéljünk alumíniumról akkor elő kell készíteni.... mert nem lesz tükör. Kicsit össze tettebb amúgy ez az egész mert egy adott polírozás alatt munkafázisok vannak és több pasztával is kell dolgozni.. én is kezdő vagyok de egyre jobban kezd érdekelni.
Sziasztok! Köszönöm szépen, nekem is nagyon tetszik főleg hogy án csináltam.
Tehát, nem egy nagycuc. Egy Sima mezei "csináld magad" hobbi polírozó szettet használtam. Amit innen megrendelhettek: http://polirozas.lapunk.hu/?mo...

Minden anyagnak megvan a saját pasztája.
Egy sima mezei fúrógéppel csináltam (aminek már szét ment a csapágya és nem sajnálatam amúgy ha ilyen gagyibb a fúrógép képes csapágyassá vágni ez a munka...)
Befogtam a csövet egy satuba "rongyok közzé hogy ne sérüljön a polírozásra szánt tárgy" aztán felvittem egy kis pasztát a rongykorongra forgás közbe és elkezdtem plírozni és kész.
Kicsit pepecs munka de örömét leli benne az ember. :)