Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

250exc 2T
wr 125 2T
okéé, megyek ki egyből reggel, mert Pudinggal hegesztési mintát kell csináltatnom
reggel már fogom szívni a köszörű port,mikor te még csak kelni fogsz az ágyból!
köszönj majd rám,lenne egy furfangos kérdésem,amire te nagy valószínűséggel választ tudsz adni
mivan hé, te nyerted az ötös lottót h. nem jöttél ma melóba?
tegnap irogatott az üzenőfalra, de ide nm tudom miért nem néz be...
Szeva!

Milyen géped van jelenleg?
füred nekem "messze" van, egyelőre nem tudom kivel merre, időben jelzem! meg fel kell keresni zé-t mert ahogy látom ide nem nagyon irogat már... biztos belefullad a melóba!

A gumi elkelt Riki! aki tud 120as enduro gumit az írjon! köszi
Köszi. Holnap meg is nézem, remélem lesz nekik polcon.
na hogy lesz akkor? Biharfüredre is mehetnénk.
Pirelli scorpion mt83 FIM enduro gumi,használt állapotban eladó! 140/80-r18-as méret,vagy cserélhető hasonló állapotú 120/80-r18as gumira!
ár:3ezer
sziasztok.Tudtok valahol valmi helyet Debibe ahol lehet kapni első láncvezetőt lengővillára? 600as endurora kellene. Elore is koszi.
Hy!

Nekem távoli méééég. Péntek 17órára biztos kialakul a sorsom
egy ultra light, az kéne nekem mert kb pár éve nem mentem terepen
mindened van, csak nekem nincs most rá keret..
az akra pedig elég betyár lenne
hi, engem erdekel, ha ldszunk min 3an.
szevasztok!
jövő vasárnap mennék valahova motorozni ha lenne innen is valaki... románba valahova feketeerdő vagy derna vagy alesd is érdekel lightos hajtásra,mert geci rég voltam valahol is,meg most nem is a kemény hajtás lenne a lényeg,hanem a cimbik akikkel eddig is voltunk vhol
szal Zé riki, WRTomi phonix vagy akárki valamit ha akartok,tudtok akkor vasárnap kiugorhatnánk
mondom light enduro érdekel,de messzire nem akarok menni kici pénzből kell megoldanom
vagy ha közületek jönne valaki más irányba,mondjuk zemplén alja, akkor intézek én arra ismerőst,csak valamit hozzunk össze, jó nagy bandába!
olvastam keresel sm szettet...
van dobom is a motorodra...
lassan felrakom a cross gumit, aztán majd kinézek. igazad van mostanában nem jártam arra
Menj ki nézd meg. Oda már kevés a nyesés. A cross pálya még csak-csak, de a többi felejthető. Jogilag pont annyira van leszarva mint amennyire az állapota. Ha érted mire gondolok...
Úgy legyen!
ez mindig így volt kb.
csak ősszel általában volt mindig kis takarítás, nyesés rajta. meg idővel kijárták. ez legyen a legnagyobb baj hogy gaz van, de akkor hivatalosan gondolom továbbra se lehetne ott menni?
rossz ránézni gyakorlatilag az enduro ösvényt úgy benőtte a dzsindzsa, hogy alig találja meg az ember. Télire nincs semmi más alternatíva? Volt valami kezdeményezés Sámsonban, abból lett valami?
na mi van mar vele?