Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem ismerős, de ettől csúnyább ktm nincs is
bár mikor élőben láttam ilyet, egy fokkal jobb volt mint képeken
szevasztok! Láttam Csabi hogy kerestél, sajnos nem tudtalak visszahívni,remélem olvasod te is! Vasárnap megyek motorozni,de csak tiszavasváriba krosszozni,nincs lehetőségem messzebbre menni,meg még beállításokat igényel a motor,de ha van vkinek kedve jönni oda kicsit krosszozni,jöjjön!
Üdv
Nem tudok segíteni,sose láttam ezt a motort.
Neked valamikor leégett tekercsed a ktm-en?
Sziasztok!
Ismeri-é valaki?
Kacsacsőr
Megéri zh-ra tanulás helyett elmennem megnézni?
Talán a Parádira?
Szia! Október elején HARD Enduró pálya építésébe fogok bele. Felkérést kaptam,/ Heves megyében/ fa forgács-traktorgumi--kövek-kábeldob adott , patakon keresztül alakítsak ki egy nyomvonalat. Téged is meghívlak, legyen részed benne és még sokan mások részt vesznek, ne legyen dilettáns, hanem több szem, több tapasztalat munkája sikeresen alakuljon! Mint már annyiszor említettem, tele van a hócipőm a motárdolással, nem nekem találták ki. Egy hét múlva külföldön gyorsasági versenyen indulok, jobban fekszik mint a driftelgetés! Nem tudom a telefonszámodat!
Mi újság veled BAJNOKOM?
Kisgyűlés.. vagy kiszgyűlés.?.)) csak nem pártot alapítottál.?
így van, semmit nem változott kb 12 éve
van egy szám meg, nem tudom, még mindig az?
30-as és 321 a vége
hát nem tudom meddig leszünk ott, egy darabig biztos, majd hivj fel ha el tudsz jönni
Számom tudod, nem?
hát addigra még haza se fogok érni valószínűleg.. de ha esetleg sikerül hamarabb szabadulnom kinézek
holnap 16:40töl régi 4-esen kisgyűlés, gyere ki ha tudsz :)
csörögj rám ha most tudsz dumálni,mert most ebben a pillanatban váltottam készüléket,és annyira új,hogy leragadtam az ébresztőnél
cső,
ittvagy? meddig melózol holnap? vagy valamikor debrecenben meg tudnám nézni a dobot?
Valaki nem tudja Gilera Rc600ba melyik Fiat Panda levegőszűrője passzol?
csuklósat akarok venni, de azért köszi
ha érdekel,pénteken bevihetem
hűtő be van fótozva?
csuklós?
épp akartam is szólni már, de megelőztél még nem szereltem át, azzal járok melóba, de 2 óra alatt átszerelek kerekeket + tank +összes idomok
nem.
Valaki gondolkodik csizma vásárláson?
Engem is érdekel..
Motri kész, olaj csere,kuplung be állítva ,fogaskerék kicserélve..))
Te felraktad már már az endúró szettet.?
Ha aktuális,ismét tudunk menni a tranyóval 3 motor is befér!