Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az engem is érdekelne, bár én nem akarnék ennyire tükör polírt
vagány,nekem tetszik a munkád!
megkérdezhetem hogyan sikerült összehozni (lépésről lépésre)?
polír kittel vagy más csodaszerrel történt ?
fiat multiplahoz képest műalkotás.. nekem tetszik amúgy. de legalább nem szellemmotor, valaki már látta
tavaly láttam párszor, de idén nem igen.... nem tudom kié amúgy, de ritka ronda
mindegy tudod hogy csak úgy mondtam na meg neked már ugye volt bontva az új henger miatt.. de lényegtelen... te sem láttad arrafelé ezt a kacsacsőrű képződményt?
van 70.000km-es lc4 szomszéd faluba, bontatlan
megnézem azt a KTM-et ami annyitelmegy mint ez a DRZ ezért sajnálnám is lecserélni, nem tudom mi legyen....
Vettem a gépre egy ilyet! Remélem jó lesz!
Hétvégén csak az összekötőcsőre volt időm hogy felpolírozzam.
na egyre több drz-s lyukad ki a szar ócska ktmnél..
olyasmi de ez még a jövő zenéje, télre ugysem adnám el, mert akkor mivel terepezek?
Mi lenne helyette? Gondolom Braaaaaap kategória marad. Csak beizmosodna a gép. KTM?
Így szokták a nagyok! És hidd el jobban megéri!
akkor viszont nagyon egyszerű a helyzet, leszerelek róla minden extrát, és felteszem gyári kinézetével, az extrákat meg eladom külön
van az a pénz amiért eladnám
Valamennyit kap érte. Már mint a pluszok ért. Mióta az eszemet tudom a gyári külső és felszereltség ért a legtöbbet... és az is a keresettebb.
pont most olvasom én is a galéria leírását...
kíváncsi vagyok hogy a sok nagytudású mit fog írni
Gabi elakarod adni a braaaaaaaaaaaaaaaaap-ot?
Okés!
8 körül már Debrecenben leszünk,ha már ott vagyunk hívlak,és akkor jöhetsz is egyből.
Inbusz kulcsot viszek,mert csak az kell a kipuhoz,de hozz azt ami a te gépedhez kell.
az elejét úgy is módosítanám... bár annyira nem csúnya szerintem
de smc-re nem igazán lesz pénzem mert csak az endurok mennek elérhető áron az meg nekem most nem adja
kár :(
soha nem égett le, látszólag semmi baja nincs, ezért húz fel.. lehet csak a vezeték tört meg, de nekem nincs kedvem/időm foglalkozni vele. az is lehet hogy aki megveszi 100ft-jába fáj hogy jó legyen de legrosszabb esetben is 10e...
Örülök hogy tetszett neked a banda,
ízzelitő a videók közül :) http://youtu.be/XHqTgZnbHIk
pedig már tegnap mondta Zé nekem h. jó neki a vasárnap, de én azt mondom továbbra is ha vagyunk hárman akkor már érdemes kimenni románba barmolni :)
na holnap hogy lesz, mint lesz?