mindegy tudod hogy csak úgy mondtam na meg neked már ugye volt bontva az új henger miatt.. de lényegtelen... te sem láttad arrafelé ezt a kacsacsőrű képződményt?
8 körül már Debrecenben leszünk,ha már ott vagyunk hívlak,és akkor jöhetsz is egyből.
Inbusz kulcsot viszek,mert csak az kell a kipuhoz,de hozz azt ami a te gépedhez kell.
az elejét úgy is módosítanám... bár annyira nem csúnya szerintem
de smc-re nem igazán lesz pénzem mert csak az endurok mennek elérhető áron az meg nekem most nem adja
kár :(
soha nem égett le, látszólag semmi baja nincs, ezért húz fel.. lehet csak a vezeték tört meg, de nekem nincs kedvem/időm foglalkozni vele. az is lehet hogy aki megveszi 100ft-jába fáj hogy jó legyen de legrosszabb esetben is 10e...
megkérdezhetem hogyan sikerült összehozni (lépésről lépésre)?
polír kittel vagy más csodaszerrel történt ?
Hétvégén csak az összekötőcsőre volt időm hogy felpolírozzam.
kíváncsi vagyok hogy a sok nagytudású mit fog írni
Inbusz kulcsot viszek,mert csak az kell a kipuhoz,de hozz azt ami a te gépedhez kell.
de smc-re nem igazán lesz pénzem mert csak az endurok mennek elérhető áron az meg nekem most nem adja
soha nem égett le, látszólag semmi baja nincs, ezért húz fel.. lehet csak a vezeték tört meg, de nekem nincs kedvem/időm foglalkozni vele. az is lehet hogy aki megveszi 100ft-jába fáj hogy jó legyen de legrosszabb esetben is 10e...
ízzelitő a videók közül :) http://youtu.be/XHqTgZnbHIk