Na koma! Beszéltem ma a rabócsiringes kis picsával , aszonta, hogy szombaton (lehet, hogy vasárnap is ) gokartinvázió lesz, mennek edzeni rengetegen a jövő heti futamra. Ezenkívül a hétvégén quadverseny volt, felhordták a salakot rendesen az aszfaltra, e miatt is meg az új aszfalt miatt is nem ajánlották motorozásra alkalmasnak még a pályát . Abban maradtunk, hogy ha lesz egy kiadósabb eső és a gokartosok is tisztességgel felgumizzák a ringet, visszatérünk a témára . Ez van, nem lehet ezzel mit csinyáni ...
Úgy bizony.Egyszer kimégy leizzadni rendesen,bevezetnek a málnásba és már nem is azon fogsz aggódni.hogy elég lesz e a benzin,vagy hogy hány kilométert mégy,hanem az életedért fogsz küszködni.
De ha jó fizikummal rendelkezel,akkor már nagyobb eséllyel indulsz.
Áh, nem lesz semmi probléma, vagyis nem a benya lesz a legfőbb gondod, vagyis eddig még senkinek nem az volt.
Elmégy egyszer a biharba, az életbe nem akarsz már többé a herefődön csörtetni.
csak azért érdeklődök,hogy mennyire érdemes tervezgetni arra fele mert ha esélytelen nem is kacérkodok a gondolattal se mivel én még soha nem voltam ilyen túrán ezért fingom sincs a távokról,stb ha nem megy akkor nem erőltetem el vagyok én a határba is . .
a 2ütem macerásabb fogyasztás miatt
nekem kb 70km a hatótáv, de szoktam vinni flakonba vagy másfél litert, ha eltévedek v kiborul ha fejreejtem.
Általában egyébként az endurók kevesebbet fogyasztanak, de sztem ez annak érdekesebb inkább , aki gyakran-sokat megy
Dehogy sok...szopatós helyeken mennek...én eddig legtöbbet 110km-t enduróztam...csak sima úton szinte, kis pihenőkkel, kb. 10-től 3-4-ig...szerintem jóó ha 50 km-t mennek egy keményebb endurózás során...sőt...annyit se..
Akkor neked minden nap kikapcsolódás.
Hát még ha fizetnek is?!
Kint vagy elszállásolva,vagy minden reggel utazol?
miccsezek minden nap
Vagy már megint a magyar államkasszát gazdagítod?
De ha jó fizikummal rendelkezel,akkor már nagyobb eséllyel indulsz.
Elmégy egyszer a biharba, az életbe nem akarsz már többé a herefődön csörtetni.
nekem kb 70km a hatótáv, de szoktam vinni flakonba vagy másfél litert, ha eltévedek v kiborul ha fejreejtem.
Általában egyébként az endurók kevesebbet fogyasztanak, de sztem ez annak érdekesebb inkább , aki gyakran-sokat megy