Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az a cink, h még lehet vasárnaponként is dógoznom kell most vagy 2hétig,
Az jó.
Akkor neked minden nap kikapcsolódás.
Hát még ha fizetnek is?!
Kint vagy elszállásolva,vagy minden reggel utazol?
itt tolom, az oláhoknál még egy darabig
miccsezek minden nap
Te még mindig kint dolgozol az oláhoknál?
Vagy már megint a magyar államkasszát gazdagítod?
gondolom.... .
szeva hé, nem mentek most a hétvégén ki valamerre? ha már sm-ezni nem lehet
Most el lesz véve a kajából,mert versenyeztek vele és betyárosan oda tették neki..oszt majd látjuk
az lesz, könnyebb terep
Ne forgasd már
majd izgulsz másra...
na az szívás bazze, én meg má rá voltam itt izgulva teljesen a témára nehogy felugorjak a bükkbe
bevezetésnek valami könnyebb terep kéne . a szopatós előtt szóval na....
Na koma! Beszéltem ma a rabócsiringes kis picsával , aszonta, hogy szombaton (lehet, hogy vasárnap is ) gokartinvázió lesz, mennek edzeni rengetegen a jövő heti futamra. Ezenkívül a hétvégén quadverseny volt, felhordták a salakot rendesen az aszfaltra, e miatt is meg az új aszfalt miatt is nem ajánlották motorozásra alkalmasnak még a pályát . Abban maradtunk, hogy ha lesz egy kiadósabb eső és a gokartosok is tisztességgel felgumizzák a ringet, visszatérünk a témára . Ez van, nem lehet ezzel mit csinyáni ...
Fizikuuum.... na azom nincs . . .
Úgy bizony.Egyszer kimégy leizzadni rendesen,bevezetnek a málnásba és már nem is azon fogsz aggódni.hogy elég lesz e a benzin,vagy hogy hány kilométert mégy,hanem az életedért fogsz küszködni.
De ha jó fizikummal rendelkezel,akkor már nagyobb eséllyel indulsz.
Áh, nem lesz semmi probléma, vagyis nem a benya lesz a legfőbb gondod, vagyis eddig még senkinek nem az volt.
Elmégy egyszer a biharba, az életbe nem akarsz már többé a herefődön csörtetni.
csak azért érdeklődök,hogy mennyire érdemes tervezgetni arra fele mert ha esélytelen nem is kacérkodok a gondolattal se mivel én még soha nem voltam ilyen túrán ezért fingom sincs a távokról,stb ha nem megy akkor nem erőltetem el vagyok én a határba is . .
a 2ütem macerásabb fogyasztás miatt
nekem kb 70km a hatótáv, de szoktam vinni flakonba vagy másfél litert, ha eltévedek v kiborul ha fejreejtem.
Általában egyébként az endurók kevesebbet fogyasztanak, de sztem ez annak érdekesebb inkább , aki gyakran-sokat megy
YESSSSSSSSSSS!
Dehogy sok...szopatós helyeken mennek...én eddig legtöbbet 110km-t enduróztam...csak sima úton szinte, kis pihenőkkel, kb. 10-től 3-4-ig...szerintem jóó ha 50 km-t mennek egy keményebb endurózás során...sőt...annyit se..
aszondod.... . és amikor pl le teszik a kocsit a parkolóba és felmennek a vigyázóra az nem sok km..
Na nem mondod... és akkor ezek szerint mindenkinek enduroja van .
Ricsi! Megjött a led izzód! Holnap beviszem