Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak kemínyen
Ppersze. én oktatom az alapkiképzést, Ricsi meg az emelt szintűt , de csak akkor gyere, ha jó a szopatástűrő képességed , mer' most is volt, aki már a kiképzés felénél tiltakozott
+táborban
Persze enyém is egy venyigeszál, olyan mint aki koncentrációs nevelkedik. Meg csupa heges a sok sebhely miatt.
oszt bé lehet e íratkozni E képző intézménybe...
áá elég gázul néz ki sajna sokkal vékonyabb már mint a másik, sokára fog visszajönni
Mi meg majd a lábunkról teszünk fel képeket ha elkészülnek.
jöhetnek majd a fotók ha mindenkinek kész vannak a gépek
holnap kiakasztom a gumit a keritésre, ha erre jársz és még ittlesz akkor a tied
Bittos faszántos, bár a kép kb 0-át ad vissza. Viszont a matrinyázás nekem nem bejövős, én inkább yamaha, dt 50 ilyesmiket aggattam volna rá.
Hallod élni nincs időm sajnos, nem, hogy járkálni össze-vissza a héten cska szerdáig megyek be..ha utána mennél, akkor majd tényleg elmegyek a hétvégén..úgyis megyke asszonyért debbe, azt arra fordulok
jövőre jössz,biztos lesz még!
már az egér is elkezdte megrágni,mert anyám kivitte a garázsba! héten megyek be,majd felhívlak merre vagy és oda adom!
Karbon van még?
teljesen az enyém sem..mindig csinálok én is rajta valamit.. idomokat vettél rá..meg?
az enyém sose lesz kész, mert mindig kitalálok vmi újat rá
Van még híja...festeni, csiszolni kell..szerintem a hét végéig kész lesz ha minden igaz
Mondom Dernán vót a a gladiátorképző központba, amit én alapítottam ,
rakjad összefele, az enyém is alakul, lesz egy kis meglepi is
Kész vannak az idomok
jó kis banda összegyűlt, fasza!
frankó,jó képek!
Jól kentétek he majd ha jobb idő lesz meg több napra ráérnél mehetünk keletebbre is, csak azt be kell szervezni jóelőre
Szeva! Jó kis kípek... merre is vót ez
Megjöttünk, naggyon karaly vót, má' viszketett a seggem egy hónapja, élveztem is ma a gépelést.ITT van pár kép, ami nem sokat mond , mert ma télleg qrva faszányosat mentünk.
Megin össze -vissza karistoltam a sásteleki paraszoknak a zudvarát vissza jövetben