Hali, én tudok egy igencsak ügyes kezű srácot, salakmotor alkatrészeket szokott polírozni mostanában, eléggé benne van a témában. Adj valami elérhetőséget, vagy írj erre a címre, és küldöm a számát.
tescoasvanyviz@freemail.hu
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni..
Debrecenbe az Egyetem Főépület közelébe motorom tárolásra alkalmas fedett,zárható helyet keresek. Minden megoldás érdekel.
Az sem gond ha kicsit messzebb van. Válaszokat előre is köszönöm.
Ja voltam..nem kaptam agyfaszt...Egy másik tanfolyamra szerettem volna jelentkezni, de azt mondták betelt, ide meg felvesznek 25 embert és voltunk 75en. Meg hát ezek az IQ-fighter kérdések a teszten, mikor bevágták, hogy számológép...na mondom idebasznak valami szakmai tesztet programírással meg anyagismerettel, hogy van rá 1 óra...10 perc alatt ledarálta mindenki...szánalom.
Megyek, me' fog kelleni.
Licencet se váltottam az idén, de ha lesz valami pézem, akkor benézek szombatonként napi jeggyel az X-katba.
Meg kicipízbűű kimegyek néha barmolni az oláhokho a gányba
Mink is románokkal dógozunk itthon Magyarisztánba', megtanultam a puláme-zést korrektül , hogy nőjön köröm a bigájukra !
Nem jöttél amúgy a csigáér', a zasszonynak otthon hagytam, ha mennél, rajtra készen kikészítve a lakás legfrekventáltabb pontján, ahun még a gyárek se éri el .
Amúgy meg minnyá indul a mamikupa, itthon leszel-é? Mi megyünk jövőhéten Kecsóra edzegetni, nem gyössz a pitibájkkal ?
tudja a here hogy még mi lesz itt ebbe a világba,ha felvesznek a tanfolyamra akkormegpróbálok egy cnc forgácsolót,oszt abba boldogulok,ha nem,akkor koldusnak mindig vesznek fel embert az élet nevű munkahelyen
Há' elmegyek akkor, oszt beragasztom valahogy nekik Amúgy mind1 akkor...majd nézek valamit...ha nem találok akkor meg nézem itthon a motort, mer' lóvém nem lesz tankolni
köszi azéé'
tescoasvanyviz@freemail.hu
Debrecenben keresnék valakit, aki alupolírral foglalkozik - Bandit első felnit kellene fullba polírozni.
Üdv:
Tibi
Segítségeteket szeretném kérni..
Debrecenbe az Egyetem Főépület közelébe motorom tárolásra alkalmas fedett,zárható helyet keresek. Minden megoldás érdekel.
Az sem gond ha kicsit messzebb van. Válaszokat előre is köszönöm.
Email:csababoy@vipmail.hu
Vagy itt is.
te is voltál?
Viszti most tudnátok jönni, mert minimum 2 féle csapat lesz
Maj hónap lepontosíttyuk telón , me' én má' romon vagyok a mai naprúl
a 7vége hogy lesz,lesz veretés?
Licencet se váltottam az idén, de ha lesz valami pézem, akkor benézek szombatonként napi jeggyel az X-katba.
Meg kicipízbűű kimegyek néha barmolni az oláhokho a gányba
Mink is románokkal dógozunk itthon Magyarisztánba', megtanultam a puláme-zést korrektül , hogy nőjön köröm a bigájukra !
Nem jöttél amúgy a csigáér', a zasszonynak otthon hagytam, ha mennél, rajtra készen kikészítve a lakás legfrekventáltabb pontján, ahun még a gyárek se éri el .
Amúgy meg minnyá indul a mamikupa, itthon leszel-é? Mi megyünk jövőhéten Kecsóra edzegetni, nem gyössz a pitibájkkal ?
köszi azéé'