Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én el se mentem
Hali, én tudok egy igencsak ügyes kezű srácot, salakmotor alkatrészeket szokott polírozni mostanában, eléggé benne van a témában. Adj valami elérhetőséget, vagy írj erre a címre, és küldöm a számát.
tescoasvanyviz@freemail.hu
megjöttetek már? dobjatok be valami képet,vagy sztorit..hogy sikerült a mai motorozás?!
Na mi a fuck van itt?
Sziasztok,

Debrecenben keresnék valakit, aki alupolírral foglalkozik - Bandit első felnit kellene fullba polírozni.

Üdv:
Tibi
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni..
Debrecenbe az Egyetem Főépület közelébe motorom tárolásra alkalmas fedett,zárható helyet keresek. Minden megoldás érdekel.
Az sem gond ha kicsit messzebb van. Válaszokat előre is köszönöm.

Email:csababoy@vipmail.hu
Vagy itt is.
Mar tavaly beszop mert a kocsog vmospercsi munkaugyist kurvak nem engem vettek fel.pefig mar le volt fixalva az oktatast vallalo ceggel...
Ja voltam..nem kaptam agyfaszt...Egy másik tanfolyamra szerettem volna jelentkezni, de azt mondták betelt, ide meg felvesznek 25 embert és voltunk 75en. Meg hát ezek az IQ-fighter kérdések a teszten, mikor bevágták, hogy számológép...na mondom idebasznak valami szakmai tesztet programírással meg anyagismerettel, hogy van rá 1 óra...10 perc alatt ledarálta mindenki...szánalom.
így van,de a rák megeszi vámospércset ha nem vesznek fel!
te is voltál?
Nem tán te is forgácsolni szeretnél? Ma voltál felvételizni a Mcwartban?
TÉNYLEG!
Viszti most tudnátok jönni, mert minimum 2 féle csapat lesz
hányan kapáljük meg a kertet a oláhoknak
óhhe, én meg már átépültem SM-re, modnjuk amúgyse lenne jó e hétvége, na majd áprilisba rászánok egyet és vissza crossosítok
Hááá, reggeltűűű estig
Maj hónap lepontosíttyuk telón , me' én má' romon vagyok a mai naprúl
mettől-meddig?
Lesz persze, tucc jönni vasárnap?
Megyek azér' is esküszöm , ha lesz 1kis időm, igaz h a goprót má' elattam, de ha nem tudok most faszábbat venni, akkor +int az lesz idén.
háj
a 7vége hogy lesz,lesz veretés?
oszt szójjá majd ha kell a gópróba az aksid, mert addig tárolom
Megyek, me' fog kelleni.
Licencet se váltottam az idén, de ha lesz valami pézem, akkor benézek szombatonként napi jeggyel az X-katba.
Meg kicipízbűű kimegyek néha barmolni az oláhokho a gányba

Mink is románokkal dógozunk itthon Magyarisztánba', megtanultam a puláme-zést korrektül , hogy nőjön köröm a bigájukra !
Nem jöttél amúgy a csigáér', a zasszonynak otthon hagytam, ha mennél, rajtra készen kikészítve a lakás legfrekventáltabb pontján, ahun még a gyárek se éri el .

Amúgy meg minnyá indul a mamikupa, itthon leszel-é? Mi megyünk jövőhéten Kecsóra edzegetni, nem gyössz a pitibájkkal ?
csefacse
Lassan mááá' te is megtanulsz románul, annyit vagy ott "Lábbal a vederbe"
tudja a here hogy még mi lesz itt ebbe a világba,ha felvesznek a tanfolyamra akkormegpróbálok egy cnc forgácsolót,oszt abba boldogulok,ha nem,akkor koldusnak mindig vesznek fel embert az élet nevű munkahelyen
Há' elmegyek akkor, oszt beragasztom valahogy nekik Amúgy mind1 akkor...majd nézek valamit...ha nem találok akkor meg nézem itthon a motort, mer' lóvém nem lesz tankolni
köszi azéé'