Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szeva, gyere gyere, aprilisba tuti menni fogok, csak most meg szerelonel az elso telok, meg szervanyolnom kell vmi jo vagottslicket elore.
Sziasztok!

Elnézést az OFF-ért, de még mindig eladók a következő dolgaim: M-es kesztyű, 48-as ruha, 41-es csizma. Érdeklődni a dr.clam kukac freemail pont hu-n lehet.
majd csapódok én is a bandához! :D elbohóckodunk. most más vonalvezetés van, ha jól láttam. nincs benne az az első 3 visszafordító. nekem az úgy jobb, nektek meg nem tudom :D
sőt még s.újhelyről is jöttek srácok,úgy gondolták mennek pár kört,megnézik milyen és ha lesz idén is EC(ami szerintem ezek után kizárt...)akkor majd indulnak ők is...meg am a hegyen még jég volt 2 hete...
ha összekaparom magam akkor lehet 10perc múlva csapok egykört kb 2liter benzinből

kurva válság van
szeve héé. lassan pattinthatod be az sm szettet és mehetünk rabócsira
Értem. Köszönöm ezt a sok információt.
Jól írta Ricsi az oldal címét de most feltöltés alatt van az oldal. A szalon Pápán van amúgy nem Pécsen. A cég Andl Kft az ügyvezető neve Nehéz János-Michael.

Elérhetőségei: Külső-Veszprémi út 67 – 8500 Pápa - Hungary
Mobil +36/30/296-0056 – Phone/Fax +36/89/320-872
jmn@andlhusqvarna.hu http://www.husqvarna-racing.hu http://www.andlhusqvarna.hu
Hy!

Múlt vasárnap Imre Pistivel és Janival volt szerencsém együtt gurulni pár percig. Mikor fogsz ismét nyeregbe pattanni s merre?
de a supermotok gyárilag is alacsonyabbak mint egy enduro nem?
Ja azt tudom hogy a husqi alacsony, ismerősöm most újított be egyet és elég meglepő de még a dr 250-esem is magasabb volt.
husiról beszélek! így is nagyon alacsony,mondtam is havernak hogy vegye már fentebb egy kicsit az üléspozíciót mert leér a térgyem!
a multhét csütörtök is kint voltak a nyiregyiek vagy 10en + 1 quad
Te most nem a KTM-ről ment az eszmecsere? Mert az sm 610 nem magas, azzal semmit nem kéne csinálni. Én a KTM-ről kérdeztem, hogy "kutyacsontos"-e a himbarendszere.
én már a legelején mondtam a nyiregyieknek is hogy nem kéne erőltetni...mióta Robi megkért hogy mondjam...azóta látod...volt ott már a dalai láma is endurozni sztem...
vettük főnök...én a közelébe se megyek,mertt nincs műszaki a futón..meg egy fillérem van csak...
inkább kérdezz könnyebbet!

http://bikepics.com/pictures/1...

ennyit találtam,amiből ki lehetne deríteni
Fúú az ülést tuti nem bántanám, nagyon csúnya mikor ilyen lónyeregszerűre kivan faragva a szivacs. A himbarendszere "kutyacsontos"?
kiszeded alóla a központi telót,és a problem meg van oldva!
de nem hiszem el ha lentebb csavarod egy kicsit a telót,és elviszed az ülést egy kárpitoshoz hogy szedjen ki a szivacsból egy keveset,nem érne le a lábad!
Ja azok a KTM-ek nagyon jól néznek ki, csak ne lenne olyan magas. Vagy én lennék nagyobb.
hát annak szerintem annyi gazdája volt ,mint kúrvának kuncsaftja,de ez egy másik!
nem tudom mennyibe mozog egy új ára, meg az a másik hogy kinek mennyit ér meg...
ebbe ~5000km van 750.000-ft -ért
mondjuk ha nekem lenne lóvém újra,akkor is szerintem maradnék a 2004-2006-os ktm-nél,mert azok tetszenek a legjobban,újba meg hát ugyebár nincs :(
Ha ne adj isten úgy jönne össze minden ahogy kéne, és megengedhetném, inkább vatta új gépet vennék. Meg amúgy is egyszer írtad itt fórumon hogy egyik haverodnak nagyon okádék volt a 610-ese, ha jól emléxem azt írtad megvették tőle és 3 nap múlva vissza is vitték.
mármint azért írtam,ha esetleg azt szeretnél venni,mert az övé eladó!
havernak van egy husi,még gyári állapotú nem széthajtotttt!
Csak nálam írja ki, hogy látogassak vissza később?