Elnézést az OFF-ért, de még mindig eladók a következő dolgaim: M-es kesztyű, 48-as ruha, 41-es csizma. Érdeklődni a dr.clam kukac freemail pont hu-n lehet.
majd csapódok én is a bandához! :D elbohóckodunk. most más vonalvezetés van, ha jól láttam. nincs benne az az első 3 visszafordító. nekem az úgy jobb, nektek meg nem tudom :D
sőt még s.újhelyről is jöttek srácok,úgy gondolták mennek pár kört,megnézik milyen és ha lesz idén is EC(ami szerintem ezek után kizárt...)akkor majd indulnak ők is...meg am a hegyen még jég volt 2 hete...
Jól írta Ricsi az oldal címét de most feltöltés alatt van az oldal. A szalon Pápán van amúgy nem Pécsen. A cég Andl Kft az ügyvezető neve Nehéz János-Michael.
Te most nem a KTM-ről ment az eszmecsere? Mert az sm 610 nem magas, azzal semmit nem kéne csinálni. Én a KTM-ről kérdeztem, hogy "kutyacsontos"-e a himbarendszere.
én már a legelején mondtam a nyiregyieknek is hogy nem kéne erőltetni...mióta Robi megkért hogy mondjam...azóta látod...volt ott már a dalai láma is endurozni sztem...
vettük főnök...én a közelébe se megyek,mertt nincs műszaki a futón..meg egy fillérem van csak...
kiszeded alóla a központi telót,és a problem meg van oldva!
de nem hiszem el ha lentebb csavarod egy kicsit a telót,és elviszed az ülést egy kárpitoshoz hogy szedjen ki a szivacsból egy keveset,nem érne le a lábad!
hát annak szerintem annyi gazdája volt ,mint kúrvának kuncsaftja,de ez egy másik!
nem tudom mennyibe mozog egy új ára, meg az a másik hogy kinek mennyit ér meg...
ebbe ~5000km van 750.000-ft -ért
mondjuk ha nekem lenne lóvém újra,akkor is szerintem maradnék a 2004-2006-os ktm-nél,mert azok tetszenek a legjobban,újba meg hát ugyebár nincs :(
Ha ne adj isten úgy jönne össze minden ahogy kéne, és megengedhetném, inkább vatta új gépet vennék. Meg amúgy is egyszer írtad itt fórumon hogy egyik haverodnak nagyon okádék volt a 610-ese, ha jól emléxem azt írtad megvették tőle és 3 nap múlva vissza is vitték.
Elnézést az OFF-ért, de még mindig eladók a következő dolgaim: M-es kesztyű, 48-as ruha, 41-es csizma. Érdeklődni a dr.clam kukac freemail pont hu-n lehet.
kurva válság van
Elérhetőségei: Külső-Veszprémi út 67 – 8500 Pápa - Hungary
Mobil +36/30/296-0056 – Phone/Fax +36/89/320-872
jmn@andlhusqvarna.hu http://www.husqvarna-racing.hu http://www.andlhusqvarna.hu
Múlt vasárnap Imre Pistivel és Janival volt szerencsém együtt gurulni pár percig. Mikor fogsz ismét nyeregbe pattanni s merre?
vettük főnök...én a közelébe se megyek,mertt nincs műszaki a futón..meg egy fillérem van csak...
http://bikepics.com/pictures/1...
ennyit találtam,amiből ki lehetne deríteni
de nem hiszem el ha lentebb csavarod egy kicsit a telót,és elviszed az ülést egy kárpitoshoz hogy szedjen ki a szivacsból egy keveset,nem érne le a lábad!
nem tudom mennyibe mozog egy új ára, meg az a másik hogy kinek mennyit ér meg...
ebbe ~5000km van 750.000-ft -ért
mondjuk ha nekem lenne lóvém újra,akkor is szerintem maradnék a 2004-2006-os ktm-nél,mert azok tetszenek a legjobban,újba meg hát ugyebár nincs :(