Tudod mit nem vágok...hogy lehet pl az én félémmel el menni endúrózni ahogy ti szoktatok olyan távot ha 2 óra alatt beszippant tízen X liter benzint utána kell kötni egy benzinkutat? nektek milyen a fogyasztás mert a Pétyu ermzéje is hasonló kép kajol . szóval szeretném ha el mesélnéd hogy is van ez Plízzzz
A meló miatt nekem az jobb lenne, de Bobek emlékeim szerint a pénteket emlegette . Monnyuk akkor én még elvileg Butapesten nyomom .
De kiindulási időpontnak egyezzünk meg a szombatban , jó?
tegnap elment elöttünk egy csapat endúrós. Volt ott sárga, kék drz, meg ha jol lattam egy wr is. Meg volt még pár csak azokat nem lattam.
Pont szèt volt szedve a gép aztán nem tudtam utánuk menni. Na mind1 csak kiváncsi voltam hogy közületek valóak voltak e.
Hali! már kész is van! A szabadonfutó az önidtitóból a zégergyűrű leeset! hogy PICS...? az előző tulaj nem jól rakkta fel..?Vagy mi?Attól félek megint előfordulhat!TOVÁBBI SZÉP NAPOT MINDENKINEK.!
persze, alkatrész kell vagy megbízható szerelő? Drz fórumba van Nagy Dávid, ő tud használt alkatrészt pl, Debrecenben meg van egy jó szerelő ismerősöm.
De kiindulási időpontnak egyezzünk meg a szombatban , jó?
Pont szèt volt szedve a gép aztán nem tudtam utánuk menni. Na mind1 csak kiváncsi voltam hogy közületek valóak voltak e.
Boldogságos húzsvítot tázsvírejim!