Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jösz-e ki a szoborhoz-e? MOST
Szerintem általában technikásabb helyen mennek és nem sok km-t....
endurozni enduroval kell menni 100km-re elég 1 tank nafta, de nem is igen szoktunk többet menni a hegyekbe
Tudod mit nem vágok...hogy lehet pl az én félémmel el menni endúrózni ahogy ti szoktatok olyan távot ha 2 óra alatt beszippant tízen X liter benzint utána kell kötni egy benzinkutat? nektek milyen a fogyasztás mert a Pétyu ermzéje is hasonló kép kajol . szóval szeretném ha el mesélnéd hogy is van ez Plízzzz
Debrecenből megy valaki a Kakucsi Kawasaki tesztnapra?
Edzetek !, me' ha kijöttök rományba, oda jól jön az edzettség
Meg vót néked is edzünk edzünk....
jó a szombat! Péntek nem.
A meló miatt nekem az jobb lenne, de Bobek emlékeim szerint a pénteket emlegette . Monnyuk akkor én még elvileg Butapesten nyomom .
De kiindulási időpontnak egyezzünk meg a szombatban , jó?
akkor szombat megyünk?
helyes helyes, remélem az időjárás is kedvezni fog nekünk
Hey mihelyzet van itten!?
tegnap elment elöttünk egy csapat endúrós. Volt ott sárga, kék drz, meg ha jol lattam egy wr is. Meg volt még pár csak azokat nem lattam.
Pont szèt volt szedve a gép aztán nem tudtam utánuk menni. Na mind1 csak kiváncsi voltam hogy közületek valóak voltak e.
na az a lényeg megvan a hiba, remélem tudsz majjd jönni jövőhét végén pályamotorozni! jó móka lesz
Hali! már kész is van! A szabadonfutó az önidtitóból a zégergyűrű leeset! hogy PICS...? az előző tulaj nem jól rakkta fel..?Vagy mi?Attól félek megint előfordulhat!TOVÁBBI SZÉP NAPOT MINDENKINEK.!
kellemes ünnepeket motoros cimboráim! :)
persze, alkatrész kell vagy megbízható szerelő? Drz fórumba van Nagy Dávid, ő tud használt alkatrészt pl, Debrecenben meg van egy jó szerelő ismerősöm.
Újra lesz Motorosnap a Rabócsiringen!
létezne hogy szabadonfutó?
HALI!Van egy kis gondom AZ öninditó csak magába teker,még nem néztem meg mi a baja,de alkatrész kelleni fog bisztos,tudnál segíteni benne?
Gyááá!
Boldogságos húzsvítot tázsvírejim!
Namééé'?
ezek a tormás srácok nagyon szeretnek csajozni!