Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello,
hanyadikára gondoltatok? lehet megyek
fabi barátunk árulja a szecskavágót? újat akar?
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Kimennék, ha evvel a melóval nem basztatnának cefetül
Bobek sporttársunk (szintén debreceni) örömmel jelentette, hogy kipróbálta az új máriapócsi pályát . Annyira jóóó, hogy hirtelenjében ki is találtuk, hogy jövő héten elmegyünk recsegtetni egy kicsit a vén csühösöket. Ki tartana velünk?
Persze , vannak földutak is a hegyekben. Lehet azokon is menni , meg itt-ott le lehet térni. Mindenki megtalálja a számítását
valaki gondolkodott már rajta hogy vezérműláncból karláncot csinál?
vagy csak én vagyok ennyire fanatikus?
értettem de azért létezik arra fele nem annyira szopatós rész is vagy nem....
SM terv szerintem egyenlőre lefújva...szétkaptam ma a teleszkókopat, és a jobb villaszáram aljának a belseje el volt repedve...ahogy összetoltam a szárat meg az alját..el is repedt kívül is teljesen...
nem is tudtam róla és ott hogy van belépő meg mi merre
Akkor nálad se rózsás a helyzet
Nincs ismeros nincs melo.erdore meg fat rakni megint nem megyek el. Motor fasorba se mert ebbol adodoan nincs penz. Sulibol meg nem szoltak vissza.varom a levelet...
Kurva szar a helyzet..nincs mit tenni Neked valami meló? Esetleg gép?
oké főnök!
Ha nem lesz lé akkor meg lefosom nagy ívben..ott megyek ahol tudok...csinálgatom még a DT-t
Jogsi nincs..nem is lesz...le is szarom...marad a DT...én nem vágom magam tönkre, hogy nagyobb motor maradjon a seggem alatt..van attól fontosabb...apró pénzeket költök rá, nem nagy tételeket.. ha a tormából elsz lém akkor veszek egy berget rendszám nélkül...de a DT akkor is kell utcára.
ne legyé már hurkalé,annak a dt-nek csak annyira kell mennie,hogy el tudj vele menni a faluban lévő cimboráidhoz
a helyedben ennél többet nem költenék rá! lassan olyan leszel mint a szimszon rajongók,akik ki akarnak hozni 126millió lóerőt szegény kis motorból,és a fél életük vagyonát ráköltik!
gyűjts inkább nagyobbra,azzal messzebbre is el tudsz jutni,élvezetesebb is motorozni,és még embert is vihetsz ha nagyon muszáj! puca
hát hogy a picsába ne lenne?
EZEK lesznek ha ha meglesz még a jövőhéten...csak még fel kell gumizni meg belefaragni..szal szerintem a 22-e még korai...viszont ha kész lesz akkor 100%, hogy megyek
mert van máriapócson sm pálya?
na, szerzel sm kerekeket? akkor jöhetsz majd 22.én Máriapócsra Motozni:D
Na..nekem is...jövőhéten még nem lesz SM..de sztem vagy 2-3 hét és supermoto kerekek is lesznek
jövőhéten kész lesz a 2012es sm kinézet úgy néz ki
Neszopassámá' A héten tényleg érte megyek de el vagyok havazva