Bobek sporttársunk (szintén debreceni) örömmel jelentette, hogy kipróbálta az új máriapócsi pályát . Annyira jóóó, hogy hirtelenjében ki is találtuk, hogy jövő héten elmegyünk recsegtetni egy kicsit a vén csühösöket. Ki tartana velünk?
SM terv szerintem egyenlőre lefújva...szétkaptam ma a teleszkókopat, és a jobb villaszáram aljának a belseje el volt repedve...ahogy összetoltam a szárat meg az alját..el is repedt kívül is teljesen...
Nincs ismeros nincs melo.erdore meg fat rakni megint nem megyek el. Motor fasorba se mert ebbol adodoan nincs penz. Sulibol meg nem szoltak vissza.varom a levelet...
Jogsi nincs..nem is lesz...le is szarom...marad a DT...én nem vágom magam tönkre, hogy nagyobb motor maradjon a seggem alatt..van attól fontosabb...apró pénzeket költök rá, nem nagy tételeket.. ha a tormából elsz lém akkor veszek egy berget rendszám nélkül...de a DT akkor is kell utcára.
ne legyé már hurkalé,annak a dt-nek csak annyira kell mennie,hogy el tudj vele menni a faluban lévő cimboráidhoz
a helyedben ennél többet nem költenék rá! lassan olyan leszel mint a szimszon rajongók,akik ki akarnak hozni 126millió lóerőt szegény kis motorból,és a fél életük vagyonát ráköltik!
gyűjts inkább nagyobbra,azzal messzebbre is el tudsz jutni,élvezetesebb is motorozni,és még embert is vihetsz ha nagyon muszáj! puca
EZEK lesznek ha ha meglesz még a jövőhéten...csak még fel kell gumizni meg belefaragni..szal szerintem a 22-e még korai...viszont ha kész lesz akkor 100%, hogy megyek
hanyadikára gondoltatok? lehet megyek