Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

itt-ott-erre-arra-igenvagynem-debiztos
halihó! téged is látni?
hali fijúkák!
ha jól emlékszem valaki Balkány illetőségű ugye? nem vágja véletlenül hogy Biri nevű településen van egy fekete-fehér pit 95ért.
ha igen valami info van esetleg?
köszöntem
Debrecenbe
Hali! Állapota érdekelne,kicsit a múltja,megéri az árát? Egy ismerősömnek kellene! Nincs kedvem 300-500km utazgatni,"leköpdösni ócsárolni " a tulaj elmondásának ellentéteit bizonyítani!
Hi, mit kell segíteni rajta?
Zsoltbergnek van.
HI! Valaki tud segiteni ezzel a motorral kapcsolatba?http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
keress egy autó szállító trélert...aminek van legalább 20cm oldalfala, és arra tegyél fel pár motort keresztbe...legalább 5felmegy! mikor volt debrecen ec akkor a rozsályi srácok is így jöttek,de nekik spécin átalakított volt...de 3 spani elég egy sima trélerhez....
Valakinek van 4es vagy nagyobb motor futója? Enduroknak!
Negyede ott.a tobbi resze pedig a tiszk-ben a baross mellett
hol tartják? a Mechwartban?
há te meg itthun vagyol E
várjuk
hidd el meg fogsz ismerni,látszik a vonásaimon hogy a véremben is a benzin folyik
Seggeset rakok majd ha jön asszony azt le tudom fotózni...de a puncisat nem merem felrakni...levágná a fitymám a dráááága, ha megtudná..
Hát az a pálya, hogy jó lenne ha tudnám ki vagy mert én is tolom ma óta:D Osztan ha mán mindketten motorozunk, akkor csak jó vón tudni ki a másik embör nem?
jut eszembe,valami pinás képet ígértél a csajosba,,,,én már tettem fel párat. ne titkold! dobd a közösbe!
egyenlőre még nem járok ott vagyiis...fizetek elég dolgot csajomnak....egy kis ezért-azért majdnem ugyan az
a pina az más... addig míg nem fizetsz érte
nekem is volt egy időszakom, mikor úgy gondolkodtam (kb. 1 év) de hála istennek kinőttem belőle mostmár nálam is marad a jól megszokott...főleg sörben...azért nőkben meg ilyenekben mindig jöhet úúj
ez már régi dolog!sok majom veszi a drága cuccot,mert az a "trendi"de nem ér szart se. én maradok annál ami nekem bevált.