hali fijúkák!
ha jól emlékszem valaki Balkány illetőségű ugye? nem vágja véletlenül hogy Biri nevű településen van egy fekete-fehér pit 95ért.
ha igen valami info van esetleg?
köszöntem
Hali! Állapota érdekelne,kicsit a múltja,megéri az árát? Egy ismerősömnek kellene! Nincs kedvem 300-500km utazgatni,"leköpdösni ócsárolni " a tulaj elmondásának ellentéteit bizonyítani!
keress egy autó szállító trélert...aminek van legalább 20cm oldalfala, és arra tegyél fel pár motort keresztbe...legalább 5felmegy! mikor volt debrecen ec akkor a rozsályi srácok is így jöttek,de nekik spécin átalakított volt...de 3 spani elég egy sima trélerhez....
Hát az a pálya, hogy jó lenne ha tudnám ki vagy mert én is tolom ma óta:D Osztan ha mán mindketten motorozunk, akkor csak jó vón tudni ki a másik embör nem?
nekem is volt egy időszakom, mikor úgy gondolkodtam (kb. 1 év) de hála istennek kinőttem belőle mostmár nálam is marad a jól megszokott...főleg sörben...azért nőkben meg ilyenekben mindig jöhet úúj
ha jól emlékszem valaki Balkány illetőségű ugye? nem vágja véletlenül hogy Biri nevű településen van egy fekete-fehér pit 95ért.
ha igen valami info van esetleg?
köszöntem