FIGYELEM!
Április 6-án hurok voltak két fa közzé kifeszítve a "tanki" tavat körül övező enduró kör, ki és bevezető szakaszán!
A drótköteleket leszedtem és a cross pályán leraktam!
SZÓLJATOK A TÁRSAITOKNAK!
sziasztok keresek aptilia sr 125,150-re vagy gilera runner 125,180 sportkipufogot! ha valaki tud vagy valakinek van jezeze adatlapomon az elérhetőség vagy ha itt ir az is jó!
Hi!Újat nem..traktort akarok venni venni mert, De fére téve a viccet nekem minden motorom fel van téve!Ha valaki megfizeti vigye..!Amúgy semmi baja ha erre gondoltál![Phoenix] barátom is várnom mikor ir vagy csörög egy jó motorozásra..de nem szól.!
Ment a mél!
Vertigo? Együtt szoktunk dolgozni, a télen annyit melóztunk, hogy nem nagyon volt időnk fórumozni, meg Ő amúgy sem az a fajta, én már inkább egy kicsit . Most egy ideje különváltunk, de a hétvégén beszéltünk, igencsak átkerekeli a KTM-et aszfaltosra, aztán még Ő is jöhet .
14 lenne a legjobb szerintem, de mindenképp hétvége, és csatlakoznék! írd már meg az emailcímemre a telszámod: phoenix87kukacgportal.hu, Vertigo barátunk is jön? nem nagyon írogatott ide a télen megvan az exc-je?
Húzzák bele a pulájukat a rabszolgasorsba ! Majd Te tudod, mondjad nekik .
Mondjuk könnyen beszélek, fordított helyzetben én is így lennék vele, mint Te ...
szégyelje magát az ember aki ilyet merészel elkövetni...kurva rossz vége lehetne...volt már rá példa máshol az országban...
Április 6-án hurok voltak két fa közzé kifeszítve a "tanki" tavat körül övező enduró kör, ki és bevezető szakaszán!
A drótköteleket leszedtem és a cross pályán leraktam!
SZÓLJATOK A TÁRSAITOKNAK!
Vettem egy kamerát, és akksit keresek hozzá. Neked eladó sorba került, amit Phoenix rendelt? Szívesen átvenném!
Pont ezek azok: link
Fel van sorolva mihez jó.
Üdv, kellemes hétvégét!
Ezt látom az akksi hátulján:
Model no.: CS-GDB001
Part no.: AHDBT-001
Capacity: 1100mAh/ 4Wh
Volts: 3.7V
Meglesed, h nekem ez passzol-é? Thx
és nem levehetős volt neki, rápatintották és az azóta a kezén van.
Vertigo? Együtt szoktunk dolgozni, a télen annyit melóztunk, hogy nem nagyon volt időnk fórumozni, meg Ő amúgy sem az a fajta, én már inkább egy kicsit . Most egy ideje különváltunk, de a hétvégén beszéltünk, igencsak átkerekeli a KTM-et aszfaltosra, aztán még Ő is jöhet .
Mondjuk könnyen beszélek, fordított helyzetben én is így lennék vele, mint Te ...