Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mentem még tavaly vele,pörgetni kell mint állat,mert kis tartományba nem megy,viszont ha fordulaton van akkor gyilkos
sok BMW szép... erő az biztos van benne remélem toltál vele egy kereket
dehogy,a család egyik ismerősé a gép! tudod hogy a BMW mindig milyenek szoktak lenni külsőre,olyan "különlegesek"
viszont van benne bika,mert rotax blokkos! plusz ott van a full Leo fincsi rendszer..
nabaszki... okés..akkor jövőhéten valamelyik nap
majd hétfön gyere akkor, mert nem leszek itthon
Sziasztok!
Én is debreceni vagyok és van 1 eladó Derbi DRD SM PRo 50cc-s supermotorocska! Nézzétek meg, hátha érdekel valakit, akinek csak B-s jogsija van, vagy fiatal! Kiváló állapotban van, szezonra felkészítve. Nagyon jól megy, valós 90.

http://www.hasznaltauto.hu/motor/derbi/derbi_sm_drd_pro-5587374
a tied...vagy mééé mondod ezeket?
vannak tőle sokkal szebb motorok,nekem is jobban tetszene más,de szerintem erre más szemmel kell nézni,úgy mint egy festményre,vagy tudja tököm...
sztem holnap vagy max hnap után átugrok a gumiért....vagy fater, vagy valaki..majd megdumáljuk
bazdmeg, ugyanazt írtuk...
szerintem csúnya
szerinte csúnya
csak azt kívánja hogy az ember húzza neki
jóestét
lecsúszott a topic
megértelek, volt már ember velem, aki első nap utána nézett, h hol indul a helyközi busz, mer' haza szeretne menni inkább
holnap 18h után elmondom telóba
Az biztos, hogy szokni kell a magasságot. Nem való mindenkinek.
Értem ezalatt a testalkatot. :-)
ahha..én a szetye-motya alatt arra gondoltam,hogy sofőr lennék..kivénnelek benneteket elmennék nektek a boltba kajáért meg bekötném a cipőfűzőtök ilyesmi

merész bazze 30méteren ...az a baj,hogy itthon is ha felmegyek a padra(alig 8méter) a kis alu létrában nem bízok...
maradok a seggemen Zé..ha nem baj
szetye-motya teee
nem tanultad még meg?
mármint arra gondoltam, ha valakit be tudnál szervezni,mint munkás!
nem csilliárd, de nekem most jobb , mint amit idehaza össze bírnék hozni
mennyi lenne a lóvé,ha lenne hely?
azigen remélem van biztosításod
Azokat a zöld I-gerenda tartókat kell előkészíteni, majd 3soron átfesteni. Cak annyi vele a baj , h nem a földön van , hnem 30 méter magasba.