dehogy,a család egyik ismerősé a gép! tudod hogy a BMW mindig milyenek szoktak lenni külsőre,olyan "különlegesek"
viszont van benne bika,mert rotax blokkos! plusz ott van a full Leo fincsi rendszer..
Sziasztok!
Én is debreceni vagyok és van 1 eladó Derbi DRD SM PRo 50cc-s supermotorocska! Nézzétek meg, hátha érdekel valakit, akinek csak B-s jogsija van, vagy fiatal! Kiváló állapotban van, szezonra felkészítve. Nagyon jól megy, valós 90.
ahha..én a szetye-motya alatt arra gondoltam,hogy sofőr lennék..kivénnelek benneteket elmennék nektek a boltba kajáért meg bekötném a cipőfűzőtök ilyesmi
merész bazze 30méteren ...az a baj,hogy itthon is ha felmegyek a padra(alig 8méter) a kis alu létrában nem bízok...
maradok a seggemen Zé..ha nem baj
viszont van benne bika,mert rotax blokkos! plusz ott van a full Leo fincsi rendszer..
Én is debreceni vagyok és van 1 eladó Derbi DRD SM PRo 50cc-s supermotorocska! Nézzétek meg, hátha érdekel valakit, akinek csak B-s jogsija van, vagy fiatal! Kiváló állapotban van, szezonra felkészítve. Nagyon jól megy, valós 90.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/derbi/derbi_sm_drd_pro-5587374
lecsúszott a topic
Értem ezalatt a testalkatot. :-)
merész bazze 30méteren ...az a baj,hogy itthon is ha felmegyek a padra(alig 8méter) a kis alu létrában nem bízok...
maradok a seggemen Zé..ha nem baj
nem tanultad még meg?