jah, rendeltem idomokat, teleszkóp kész, a kuplungal kell vmit baszni még, mer új lamellákkal rugókkal is csúszik. holnap megyek vissza gumipókhoz és kitaláljuk hogy kell állitani rajta...
tényleg nem mész már ilyenkor terepre?
nekem a motorozásba ez a kedvenc időszakom (március vége,teljes április),mikor elmúlik a retkes tél,nincs sár,az emberek már tudnak (a a bátrabbak) pólóba mászkálni,akkor én már tudom hogy mellénybe tudok egy pár kört csapni a gúton...
en igazabol leszarom, leragasztom a rencamot oszt gyii. :) jojjenek utannam ha tudnak, bar en meg nem lattam senkit kint aki basztatta volna a motorosokat.
Ja, el vagyok tűnve.
Nekem is van rá mentségem..nagyban megy a DT reparálás, csak most kicsit elakadtam...
motor hogy áll? láttam idomszettet akarsz, utcára lesz?
nekem a motorozásba ez a kedvenc időszakom (március vége,teljes április),mikor elmúlik a retkes tél,nincs sár,az emberek már tudnak (a a bátrabbak) pólóba mászkálni,akkor én már tudom hogy mellénybe tudok egy pár kört csapni a gúton...
Az sm szett bepattintása még várat magára. Leghamarabb május 10-én fog belekerülni. Addig legalább felmelegszik rendesen az aszfalt