Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

50 biztos megvan egy vezérmű tengely és egy kipufogó rendszer és ugyanott vagyok mint ez a motor
majd ha kiderül mi baja írd be, kíváncsi vagyok
annyi ideje árulja hogy most már 500-ba is oda kellene neki adni!
Ez elég frankó kis DRZ Hány lóerős lehet ez vajon így? 50?
jah, terepen nem tünt annyira fel mint sm szettel aszfalton....
na megint csúszik? pedig már múltkor jó volt nem?
Na..akkor ha kész az enyém is, tied is..és fasza idő van, mehetünk szoborhoz kerekezgetni
jah, rendeltem idomokat, teleszkóp kész, a kuplungal kell vmit baszni még, mer új lamellákkal rugókkal is csúszik. holnap megyek vissza gumipókhoz és kitaláljuk hogy kell állitani rajta...
Nem az össze rakásnál akadtam el....fóliázom az idomokat..aztán a sárvédő, meg 1-2 dolog elég nehéznek bizonyult
szétszedni még könnyű volt mi
Szevasztok!

Ja, el vagyok tűnve.
Nekem is van rá mentségem..nagyban megy a DT reparálás, csak most kicsit elakadtam...
még lábadozok kicsit
motor hogy áll? láttam idomszettet akarsz, utcára lesz?
hát ne ülj otthon
én meg már szétunom magam, nem jó ez az itthon ülés
jah, jacek meg zé is el van tűnve, de legalább Zének van rá mentsége h. keresi az aranyat
pangás van mostanában
Én is Gumipókot ajánlom oLCSÓ ÉS korrekt, jól dolgozik.
Kulcsár Lajos alias (GUMIPÓK) 70/28-44-047 Debrecen, Öreg János utca.
valaki tud valami olcsó motorszerelőt debrecenben?
nem szeretem ezt a retek port ami felénk van.. Meg ilyenkor már lehet motorral jönni melóba.
tényleg nem mész már ilyenkor terepre?
nekem a motorozásba ez a kedvenc időszakom (március vége,teljes április),mikor elmúlik a retkes tél,nincs sár,az emberek már tudnak (a a bátrabbak) pólóba mászkálni,akkor én már tudom hogy mellénybe tudok egy pár kört csapni a gúton...
én meg már nem porozok az enyémmel, minden tiszta homok... ilyenkor már nem jó itt motorozni...
Hy!

Az sm szett bepattintása még várat magára. Leghamarabb május 10-én fog belekerülni. Addig legalább felmelegszik rendesen az aszfalt
en igazabol leszarom, leragasztom a rencamot oszt gyii. :) jojjenek utannam ha tudnak, bar en meg nem lattam senkit kint aki basztatta volna a motorosokat.
ennyire gáz a helyzet a tankin már? vagy megfognak vagy mi a szösz