Magyarországon hol lehet 0km-es Husqvarnákat venni? Van egyáltalán márkakereskedés? gogliba csak ilyen buzi kertibarkács marhaságok jönnek ki, rotakapa meg nem érdekel.
Hali mindenki!
Egy kéréssel fordulunk hozzátok!
Kérlek benneteket hirdessétek az igét,hogy a tankin nem kell motorozni!
Rengetegen jönnek ide hozzánk és ez nem jó!
Csak a cross pálya ami motorozásra alkalmas!
Nem lenne jó ha azt is megszüntetné a natura!
Ezért lehet hanyagolni a tankit
Köszönöm
Jópénzééé' megcsinálja biztos amúúúgy még nem is 500 forint métere.....1020 forint volt 3 méter...szal még olcsóbb mint gondoltam amúgy ha van egy kis kézügyességed, akkor könnyen fel tudod pattintani
Egy zéger gyűrű tartotta az egészet meg alatta volt valami alátét vagy távtartó ami elkopott ezért fordult ki és dobta le a láncot 95km/h-nál! Fő probléma az hogy gumi is volt benne amit elhagytam
Én úgy emlékszem mikor megvettem a motort azt mondta a fickó hogy valami yamahának a felnijei vannak benne. Láttam a képeket, de még most is nehéz felfogni hogy az hogy tudott úgy kifordulni.
90%-ra merném mondani, hogy szerdán ezt láttam Debrecenben.
A hangja fúú elég meredek. Motort fasorba nem láttam de megmertem volna esküdni, hogy a piros lámpa előtti kocsisorban ott pöfög egy 1 hengeres gép. Így is volt, aztán zöld és elpriccolt. Meg én is majdnem.
Egy kéréssel fordulunk hozzátok!
Kérlek benneteket hirdessétek az igét,hogy a tankin nem kell motorozni!
Rengetegen jönnek ide hozzánk és ez nem jó!
Csak a cross pálya ami motorozásra alkalmas!
Nem lenne jó ha azt is megszüntetné a natura!
Ezért lehet hanyagolni a tankit
Köszönöm
a hangsúly azon van hogy sehol senki,mindenki dolgozik,mindenki fitt,senkinek nem kell edzeni a pályán...
megcsinálhatná anyud az enyémet is majd
Vasárnap vki megy moccolni Ro?
csávótól vegyetek motort,szöveg az van nála!
az így elég jó. am faszán néz ki hallod leht énis ráveszem magam egy fólijázásra
kurva mindenit...pedig vasárnap mennénk motorolni...
A kis DOKI alatt milyen kerekek voltak?
Az enyémből kifordult a lánckerék!
A hangja fúú elég meredek. Motort fasorba nem láttam de megmertem volna esküdni, hogy a piros lámpa előtti kocsisorban ott pöfög egy 1 hengeres gép. Így is volt, aztán zöld és elpriccolt. Meg én is majdnem.