Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt hiszem pécset
Magyarországon hol lehet 0km-es Husqvarnákat venni? Van egyáltalán márkakereskedés? gogliba csak ilyen buzi kertibarkács marhaságok jönnek ki, rotakapa meg nem érdekel.
Hali mindenki!
Egy kéréssel fordulunk hozzátok!
Kérlek benneteket hirdessétek az igét,hogy a tankin nem kell motorozni!
Rengetegen jönnek ide hozzánk és ez nem jó!
Csak a cross pálya ami motorozásra alkalmas!
Nem lenne jó ha azt is megszüntetné a natura!
Ezért lehet hanyagolni a tankit
Köszönöm
a kép csak illusztráció !
a hangsúly azon van hogy sehol senki,mindenki dolgozik,mindenki fitt,senkinek nem kell edzeni a pályán...
ez komlón a dirt park... van területe...
ez nem a debreceni
nagyon kihalt a debreceni cross pálya!
és hol vetted?
Jópénzééé' megcsinálja biztos amúúúgy még nem is 500 forint métere.....1020 forint volt 3 méter...szal még olcsóbb mint gondoltam amúgy ha van egy kis kézügyességed, akkor könnyen fel tudod pattintani
na oszt akkor így hogy álljak hozzá én?
megcsinálhatná anyud az enyémet is majd
mondtam én, hogy jól néz ki... amúgy igen..muterom...kézügyesség kell hozzá...na az nincs nekem
Ha vkit érdekel, eladó egy rendszámos(Ro) Kawasaki Klx450-es enduro. Ár: 2000euro
Hy all!

Vasárnap vki megy moccolni Ro?
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...

csávótól vegyetek motort,szöveg az van nála!
elég komoly hétvége van kilátásba kemény 23 órányi hétvége óraállítás miatt ugyebár
kajak muterod fóliázta be az idomokat?
az így elég jó. am faszán néz ki hallod leht énis ráveszem magam egy fólijázásra
Elkezdtem a fóliázást....nem tudtam..muterom behúzta secc-perc alatt behúzta a 2 oldal idomomat
szeva hej! jól sikerült a football a bal bokámnak helló van...
kurva mindenit...pedig vasárnap mennénk motorolni...
Igen szerencsénk volt a párommal voltam 5óra várakozás az árokparton s jött a mentés
Űűűű még jó hogy nem estél el.
Egy zéger gyűrű tartotta az egészet meg alatta volt valami alátét vagy távtartó ami elkopott ezért fordult ki és dobta le a láncot 95km/h-nál! Fő probléma az hogy gumi is volt benne amit elhagytam
jaja,mert haver kölcsönkérte a nagybátyjától a gépet,mert az övé bent van a yamahánál (dugócserén)
Én úgy emlékszem mikor megvettem a motort azt mondta a fickó hogy valami yamahának a felnijei vannak benne. Láttam a képeket, de még most is nehéz felfogni hogy az hogy tudott úgy kifordulni.
Üdv Karesz!
A kis DOKI alatt milyen kerekek voltak?
Az enyémből kifordult a lánckerék!
90%-ra merném mondani, hogy szerdán ezt láttam Debrecenben.
A hangja fúú elég meredek. Motort fasorba nem láttam de megmertem volna esküdni, hogy a piros lámpa előtti kocsisorban ott pöfög egy 1 hengeres gép. Így is volt, aztán zöld és elpriccolt. Meg én is majdnem.