He!
Minden nap, mikor jövök ki a gyárból, a portán a csaj monnya " la revedere" én meg mondom neki vissza " lábbal a vederbe"
A bittonsági őr meg röhög , me tud magyarul, aszt vágja
Szopok avval a szarral meg má herótom van a miccstűl, de am minden fasza, vasárnap elmegyek gépelni, ha a fene fenét eszik is. Má'pedig a feketefene, az megeszi a fehérfenét
oldalidomok, hűtőidomok megfaridom van megrendelve, holnap meg szétnézek debrecenbe első sárvédőért, meg kéne egy teló harisnya a telóra h. ne menján rá a por
melo van, este 6kor jövök haza minden nap... azután itthon bütykölök 8ig vagy amig kedvem van, lassan olyan lesz már a motor is amiennek akarom, idomszett is jön a héten
Ma egy DRZ-s a Burgundián kerekezett a lámpától, mögötte vagy 3 autóval jött egy sünverda...meg is állították egyből...ott szopatták jó ideig... csórit biztos megvágták pár forintra, meg a motor körül sündörögtek...nézték átfele az egészet
meetingeltem ma Gumipókkal aztán arra jutottunk h. nem lehet rajta állitani, kicseréltem a nyomó lapot is már, már csak a kosár az eredeti meg az alsó nyomólap, a kinyomóból elköszörültem most 2,5 mm-ert, igy most jónak tűnik, remélem jó lesz
Minden nap, mikor jövök ki a gyárból, a portán a csaj monnya " la revedere" én meg mondom neki vissza " lábbal a vederbe"
A bittonsági őr meg röhög , me tud magyarul, aszt vágja