Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

He!
Minden nap, mikor jövök ki a gyárból, a portán a csaj monnya " la revedere" én meg mondom neki vissza " lábbal a vederbe"
A bittonsági őr meg röhög , me tud magyarul, aszt vágja
kortisznek se tuttam intézni, me már csak üvegest keresnek

vagy ha addigra mekktanúúúsz üvegezni

nem kell tudni jól eleg tudni szarul is

kapugarancija van
He nyáron lesz meló románban? engem lehet érdekelne 3 hónapig
Szopok avval a szarral meg má herótom van a miccstűl, de am minden fasza, vasárnap elmegyek gépelni, ha a fene fenét eszik is. Má'pedig a feketefene, az megeszi a fehérfenét
A hétvégén itthon leszel? átugranék...innánk valamit, dumálgatnánk kicsit meg elhoznám a gumit
Hááááj koma, végre h. hazataláltál vazze mizu?
oldalidomok, hűtőidomok megfaridom van megrendelve, holnap meg szétnézek debrecenbe első sárvédőért, meg kéne egy teló harisnya a telóra h. ne menján rá a por
Hááááá gecccó
Má begyútottam vóna vele
universalmotor
e-bay-ről vagy belföldről rendelted?
a crossgumidér meg gyere lefele mert szijat hasitok belőled
melo van, este 6kor jövök haza minden nap... azután itthon bütykölök 8ig vagy amig kedvem van, lassan olyan lesz már a motor is amiennek akarom, idomszett is jön a héten
Találkoztam ma a családkáddal a Teszkóban..ott volt mindenki.. veled mizu? mostanában nem sokat dumáltunk
lehet róla szó majd jövöhéten, csak szolj 1-2 nappal elötte
Az a lényeg hogy zsír!
Nekem holnap jön az alkatrész a kerékhe,majd gurulhatnánk az aszfalton
Ja...azért térdelt az egyik egyből le, a másik meg hajol a kipufogó fele kíváncsi vagyok, hogy mi lett belőle
hát ez az, mióta megvan az fcr azóta van ez, kell a fasznak több tuning rá, már a főtengely se bírná lehet....
9 mátyás volt, de odaadtam neki 10-et, megérdemli
hát ezek után legyen is jóó! látod olyan erős lett a gép, hogy már nem bírja a puklung
lehet csak ők is DRZ fanok voltak
Szia(sztok)!
Lali orvosolta az első telót s mennyibe?
Ma egy DRZ-s a Burgundián kerekezett a lámpától, mögötte vagy 3 autóval jött egy sünverda...meg is állították egyből...ott szopatták jó ideig... csórit biztos megvágták pár forintra, meg a motor körül sündörögtek...nézték átfele az egészet
Ha lenne már kézben ennyi lóvé, megvenném. Nagyon adja, meg tudod amúgy is rég odavagyok a drz-kért.
meetingeltem ma Gumipókkal aztán arra jutottunk h. nem lehet rajta állitani, kicseréltem a nyomó lapot is már, már csak a kosár az eredeti meg az alsó nyomólap, a kinyomóból elköszörültem most 2,5 mm-ert, igy most jónak tűnik, remélem jó lesz