Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jaja,már tolom az ipart ma óta :D hogy mi fog ebből kisülni,meg lesz-e meló vagy sem,na az nagy kérdés!
te? veled mi a pálya?
nagy igazságot mondtá' Zsóótibá'
ezzel én is így vagyok! nem az a lényeg,hogy mennyibe kerül-hanem hogy mit szeretek... (most nőkről ne beszéjjünk )
Báró Csekonics
Ha nagyon sok pénzem lenne akkor is Kőbányait innék A villákat meg csak úgy hobbiból építgetem...van már vagy 3
te piszkos burzsuj! te dumálsz,hogy Kőbányait iszol,közben meg villákat építesz?
Ma is haladtam a DT-vel....a villák kész vannak de van még munka vele
Körtisz mi hír a cnc tanfolyamról? Felvettek?
Válogatós.
jacek tele van mint katona ólomgolyóval
az úgy nekem nem jó
először arra verd el, amire utána még nagyon-nagyon sokat elverhetsz
Ha neked az úgy jó, rám is elverheted a pénzed nem fogok érte megharagudni.
Ősszel én ha kicsit is kapunk a tormáért és nem kell a tűzre löknünk az összeset (mert eddig úgy van), akkor ha jó áron adod én megveszem 350-es berget
köbö én is így vagyok a szaraimmal. pézt már nem érnek, újat meg nem bírok venni, me nincs rá kincs
attól azért többet...de nem érdekel...ez már valszeg megmarad..ha nem is örökre...de szerintem amíg el nem rohad rajta minden, addig igen...nem fogom elpocsíkolni kicsi pénzért...többet ér nekem attól.. ha most mindent megcsinálok, jövő télen felújítom a blokkot, meg lökök alá SM kerekeket....ha nem lesz lém másikra...de ha lesz is..akkor is csak valami szakadékot veszek terepre olcsón..ez meg marad utcára
ennek máá eszmei értéke van
aszt mit ér meg az egész kecske, v százhuszat ,
jól beszílsz tezsvír
jó lenne már én is ott tartanék hogy legyen mire elverni a pénzt
Jaaaaa..meg amit nem tudom, hogy hogy lesz...egy dob kéne még rá..a hegesztő elbaszta a dobomat végleg...így vagy veszek másikat, vagy csinátlatok...de szerintem most kölcsön dobbal fogok járni, aztán veszek rá egy rendszert csak akkor már bele ugrik a 100e-be amit most az utóbbi egy hónapban ráköltöttem
szép, de még nincs kész!
az szééép akkor tényleg ment most rá lé, de hát valamire költeni kell, nemde?
Még nincs kész...várom a villát bele. meg kéna egy markolat, meg karbon fólia...meg egy kis festék..meg ma derült ki, hogy mégis kell berugó....már a gatyám rá ment
estét,
Gabi, szép lett a drz! Jacek, neked nincs még fotó a dt-ről?