Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az utolsó képen ott van a fehér Yamaha..na a tulaj, Tamás volt velünk életében először zemplénben...hát szegényt sajnáltam...nem tudta mire vállalkozik...a nyírségi dombokhoz képest a hegyek leszívták szegényt...a nap közepén már ott járt,hogy nemhogy motorra sem ül,de még tán el is adja...
látom azért még sík terepen csak felül rá!
Nagy a csend nálad! Sok a kerti munka?
Oké Szóljatok,ha aktuális előtte leg. egy nappal,és rajtam sem múlik.!Sőt én még a héten is szeretnék egy kisebb kört csapni!
Sziasztok!

Van pár eladó dolgom, mint például: 48-as kétrészes marhabőr ruha, 41-es csizma, M-es kengurubőr kesztyű és egy gerincprotektor. Érdeklődni a dr.clam kukac freemail pont hu-n lehet.
Helló fabi!
Nekünk is az a kirándulós endúrózás adja rajtunk nem múlik szerintem . meg kell szervezni oszt uccu mondjuk én még elég óvatba nyomom .
Üdv!

Ha van Debrecenben vagy környékén Honda Hornet 600 tulajdonos az kérem írjon! Fontos lenne!

Lehet itt fórumon is, de még jobb lenne ha emailt küldenétek.
Az email címem: szathmary.janos89@gmail.com

Előre is köszi!
Faca! Össze hozhatnánk egy határkerülős napot!Ez a körbe-körbe kicsit uncsi(nem is birja a hátam) egy kirándulós endúró jobban bejönne! Mint irtam most kezdtem újból és nincs csapat! Tegnap [Phoenix]-szel ketten voltunk jó volt az is. Föleg hogy a Nyíregyi csapattal is bohóckodtunk kicsit!
Mi is gyököltünk egy kicsit
Csak úgy felraktam.. Ma 4-5 év után megint edúróztam
Hát szép napot Debreceni Motorosok:Érdeklődni szeretnék,hogy nem tud e valaki Suzuki gs-500 asra, doboz tartó konzolt?Ha igen kérlek jelezzed már,Bosszantó voltam Nyíregyházáról.Szép 7-végét néktek.
már megjöttem gépelésből....
vasárnap haverék mennek tankira endurozni...gondolkodomhogy menjek-e de csak ha ki tudnának vinni... nincs se futóm,se kocsim...pénzem is alig...

találkoztunk ilyen terepjárósokkal is...nyomták az ökörséget.. Nagy Hilux fórumosok... vannak köztük még ismerősök is...csak néztem mi a pöcs ez a sok autós a homokbányában
kellemesen sarazós hosszú hétvégét Zsiványok!
na aki tud jönni: 10:30 TANKI
apósnak is olyan van,tényleg inkább túrásabb gép,de míg él az ember,kitart mellette a jószág,az is biztos!
nekem is lett volna lehetőségem egyszer,csak tütüs voltam a találkozón,aztán inkább nem vittem el!
jó csapatást mára,csak ügyesen!
nem lomha az, azt meg aszfaltra talaltak ki, ott is mentem vele. Es az inkabb tura motor mint sm, nagyon kenyelmes az ulese.
persze h erosebb, ezt direkt endurora talaltak ki!
osz hunnan kártyás hely kell
xt 660? kicsit lomha a súlya miatt...nem?
te már szerencsésnek mondhatod magad!
és jobban ment mint a tied,vagy milyen volt?
most mentem az egyik 450 exc-vel, fasza könnyű, oda teszed ahova akarod.
mentél már valakinek a ktm-ével a bandában?