az utolsó képen ott van a fehér Yamaha..na a tulaj, Tamás volt velünk életében először zemplénben...hát szegényt sajnáltam...nem tudta mire vállalkozik...a nyírségi dombokhoz képest a hegyek leszívták szegényt...a nap közepén már ott járt,hogy nemhogy motorra sem ül,de még tán el is adja...
látom azért még sík terepen csak felül rá!
Van pár eladó dolgom, mint például: 48-as kétrészes marhabőr ruha, 41-es csizma, M-es kengurubőr kesztyű és egy gerincprotektor. Érdeklődni a dr.clam kukac freemail pont hu-n lehet.
Faca! Össze hozhatnánk egy határkerülős napot!Ez a körbe-körbe kicsit uncsi(nem is birja a hátam) egy kirándulós endúró jobban bejönne! Mint irtam most kezdtem újból és nincs csapat! Tegnap [Phoenix]-szel ketten voltunk jó volt az is. Föleg hogy a Nyíregyi csapattal is bohóckodtunk kicsit!
Hát szép napot Debreceni Motorosok:Érdeklődni szeretnék,hogy nem tud e valaki Suzuki gs-500 asra, doboz tartó konzolt?Ha igen kérlek jelezzed már,Bosszantó voltam Nyíregyházáról.Szép 7-végét néktek.
már megjöttem gépelésből....
vasárnap haverék mennek tankira endurozni...gondolkodomhogy menjek-e de csak ha ki tudnának vinni... nincs se futóm,se kocsim...pénzem is alig...
találkoztunk ilyen terepjárósokkal is...nyomták az ökörséget.. Nagy Hilux fórumosok... vannak köztük még ismerősök is...csak néztem mi a pöcs ez a sok autós a homokbányában
látom azért még sík terepen csak felül rá!