Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ééjn is mennék ha tudok addig egy kipufogót szerválni
nem hiszem, én csak 15.én érek rá, tanki lesz
jó lett a videó hosszú hétvégén lesz erdélyezés?
De legközelebb én is készítek videót
óóó de nagy disznóságokat lehetne művelni ezekkel a nagy köbcentis gépekkel
hááá nekünk már 40 méter az hegy, itt földön!
Ja..pár méter...? 30 méteren és fél uton...az tényleg pár méter Holnap nézzél arra Martinka felől persze!Ha nekem nem hiszel!
Jó kis vidi ez,bár, ami Skillernek szemet szúrt, való igaz.
EXC-snek nem nagyon jött össze, bárhogy próbálta.
Ami viszont (nekem) feltűnő, az a domborzat hiánya.
Gondolom, ti ebbe születtetek, megszoktátok már, de azért az endurózáshoz némi szintkülömbség sem ártana.
Hétvégén egyébként mi is voltunk egyet ökörködni az erdőben, jó volt, de szokni kell még, régen volt már endurom.
próbáld ki és megtudod, elsőre nekem sesikerülmindig
jó a videó Főnix!
Ricsi már rutinból megy a gumin keresztül... lendület,nem kell félni! hajráá
olyan nehéz von az a gumifal.
Tegnapi video:
nincs is már jég hármashegyen, csak pár méteren ahol nem éri a nap...
Megnézem..)) Ja... ma én is voltam hármas -hegyen... de jégmotorozás volt az erdőbe.)))) és voltam a tankin is!
remelem azert nem haragszol meg, csak poenkodtam. :) ;)
dioszegin a man-nal atmegy.
csa, ne feltsed egyiket se, azert van a motor h hasznaljak, ha meg nem vagy bator sose tanulod meg hogy kell jol menni. Es meg a videot nem is lqttad a tegnaprol, ha hazamentemfeltoltom.
És a Putoline...
Köszi szerintem elég az olcsóbb nekem én csak light endúrózgatnék, mivel kezdő vagyok ami engem max kielégít
A Repsol jó olaj, én azt is bele merném rakni, de ha biztosra akarsz menni akkor a Castrolt érdemes kipróbálnod sztem
Sziasztok!

A motoromat most tavasszal kell muszakiztatnom es van rajta ket feltehetoleg kifogasolhato dolog, amit az elozo tulajdonos adott at igy.

Egyreszt a sport kipufogo, masreszt a rendszamtabla tarto hianya aggaszt, olyan helyet keresk, ahol ezekkel a feltetelekkel sem leszek gondban.
esetleg téged nem érdekel egy finster rendszer DRZ-re?
Látom,keménybe nyomjátok az endúrót.Most nem tudom magam vagy a motort féltsem Nem baj jó leszek nézőnek 15-két pedig ugy intézzem ott legyek!
Látom,keménybe nyomjátok az endúrót. Most nem tudom magam vagy a motort féltsem Nem baj jó leszek nézőnek 15-két pedig ugy intézzem ott legyek!