Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

arra sok panasz van
én az apriliába castrol power1 racing 2t-t nyomattam, sose volt tőle baja ;)
agip speed 2T Drága, JOBB!
mai motorozás képekben
http://www.sportmotor.hu/motor...
Ha motor akkor én 1:40 és 1:50es keverési arány között szoktam..mert alacsony fordulaton kicsit sok neki az 1:40 viszont magasan meg kevés az 1:50 amúgy meg repsol moto 2t...olcsó, jó
stihlfűrészbe vagy fűkaszába vagy mibe gondolod?
Halihó!
Tudna valaki segíteni abba hogy milyen olajat rakjak 2t be és milyen keverési arányba
látom van sm szett is, pályamotorozni is járunk Máriapócsra
szoktunk sokat kijárni
Köszönöm az infókat, remélem 15-én eljutok! Addig pedig még itt kereslek benneteket!A Román út is érdekel majd!
következő csapatás: márc 15
tényleg gyönyörű
De gyönyörű ez a gép.
mi narancs különítmény vagyunk innen megismersz
ma 12 körül a tanki:)
itt lesz elvileg ember ma
Sziasztok! Látom ti csapatba vagytok! Ha lehet csatlakoznék,Sámsonból vagyok hosszú kihagyás után ismét szeretnék endúrózni! De egyedül nem ajánlatos és uncsi is!Ha megírnátok mikor hova mentek,legurulnék arra én is és csatlakoznék! üdv: fábi
Hy!

Viszem holnap az olajat ill a szűrőket. Kövi héten lehet én is mennék moccolni
15.-e ok és a 4 napos 7végére gondolva még beiktatni 1 napot pluszba
ha ez kérdés akart lenne akkor csak a 15.e jó nekem
nekem is valszeg jó lesz
csak 1 nap vagy még a következők közül is
áá én még nem megyek románba... de 15.én mehetünk megint tankira, Zé is akkor ér rá
majd a hosszú hétvége vmelyik napján tok menniendurózni , vagy akkor menni kéne romcsiba?
igen, de az sm-hez venni fogok egy vatta újat mert ezt már szétkarcoltam
Jól van uraim 11-re sztem én is kint leszek. Phoenix veled még nem találkoztam de a DRZ-ről biztos megismerlek. Endurozni is fekete idomszettel jársz?
Tanki motorozás: holnap 11:00kor kint leszek + Szőke kapitány + Csabi aki tud és van kedve/motorja az jöjjön 11re