Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Silkolene Comp 2 premix vagy Comp2 plus (3-4 eFt), ha nagyon forgatod is elég 1:40re keverni, elég sűrű (68as viszkozitás) electrosyntetic észter alapú, ha ultra brutál gyakod és végig homokba Pro2 Sx de az elég drága (kb 5-6 eFt 1l)
Forgósba kell KX 250 akkor abba mi a jó? Repsol,Castrol...?
Köszi Jacek tőled legalább kaptam használható infót...
Igaz régen jártam itt de aszem ez egy motoros oldal vagy rosszul emlékszek éppen ezért motorra gondoltam ha egyébre gondoltam volna akkor azt oda írtam volna... .
okés, csak gondoltam rákérdek ha esetleg valami drz-s haverod keresne mondhatod neki
jah értem szép lenne, jó lenne, de tényleg nem akarok most iesmire költeni, sm-re kell első gumit venni, a karbimba tömitéskészletet, idomszettet szeretnék az sm szetthez, kicsinositgatom ha már szétbasztam az idomokat rajta
vettem gondoltam hátha keresek rajta kis pénzt, de most gáz van aztán gyorsba kéne az ára
honnan szedted ezt? vagy ismerösöd árulja?
45ér vihető
nincs nekem erre pízem
ilyen vóna
előbb meg kell vágni, de nem sok kedv van hozzá per pill
hát érdekelni érdekelne, de nem akarok már több pénzt elszórni tuningra
ha esetleg majd a közeljövőben valami okból kifolyólag leszednéd a hűtővédődet és kölcsön adnád egy napra,akkor lemásolnám
ja igen Gabi nem érdekel egy Finster rendszer DRZ-re?
estét!
jöhetnek a videók a mai napról láttam a képeket, voltatok szép számmal. a sok KTM, Csabinak hogy szuperál az új gép?
nem úgy van az h. csak úgy fusizni lehet ott bármit is... meg nincs nálunk ilyen alu anyag...
tyűű ha! kevesebbet gondoltam..
a cégnél miért nem csináltattál egyet,biztos csináltak volna aprópénzért fusiba?!
22 volt hűtővédővel együtt
az alu deklivédőt mennyibe sikerült megvenned?
nekem több ismerősöm használja..sx-be exc-be..sőt még 125-ös tuning DT-be is...tökéletes
hát figyelj van motoros ismerős aki gyorsul, pályázik, neki is az a véleménye hogy egy rakat szar a power 1... De mindenki azt használ amit akar. de én a 2T-be nem tenném bele.
egy forgós motorban nem...csak ami nem tudja elégetni
power 1 az koxol mint az állat....
Nekem a Repsol jött be a legjobban az agip-ot nem próbáltam, de ilyen agip,mol, meg ilyen cuccokat nem tennék a motorba láncspray-n kívül... nekem a Castrol power 1 nagyon nem jött be....az forgós motorokba való...pl. egy exc-be vagy egy sx-be..nekem tele verte a kipufogót