Silkolene Comp 2 premix vagy Comp2 plus (3-4 eFt), ha nagyon forgatod is elég 1:40re keverni, elég sűrű (68as viszkozitás) electrosyntetic észter alapú, ha ultra brutál gyakod és végig homokba Pro2 Sx de az elég drága (kb 5-6 eFt 1l)
Igaz régen jártam itt de aszem ez egy motoros oldal vagy rosszul emlékszek éppen ezért motorra gondoltam ha egyébre gondoltam volna akkor azt oda írtam volna... .
jah értem szép lenne, jó lenne, de tényleg nem akarok most iesmire költeni, sm-re kell első gumit venni, a karbimba tömitéskészletet, idomszettet szeretnék az sm szetthez, kicsinositgatom ha már szétbasztam az idomokat rajta
hát figyelj van motoros ismerős aki gyorsul, pályázik, neki is az a véleménye hogy egy rakat szar a power 1... De mindenki azt használ amit akar. de én a 2T-be nem tenném bele.
Nekem a Repsol jött be a legjobban az agip-ot nem próbáltam, de ilyen agip,mol, meg ilyen cuccokat nem tennék a motorba láncspray-n kívül... nekem a Castrol power 1 nagyon nem jött be....az forgós motorokba való...pl. egy exc-be vagy egy sx-be..nekem tele verte a kipufogót
jöhetnek a videók a mai napról láttam a képeket, voltatok szép számmal. a sok KTM, Csabinak hogy szuperál az új gép?
a cégnél miért nem csináltattál egyet,biztos csináltak volna aprópénzért fusiba?!