Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát körül belül majd bele is fogok, külföldön is keresett. Itt lépni kell mert ez az ország!

NA jóiccakát!
azzal többet érsz, tesóm is cnc gépkezelő és majnem annyit keres mint én
Én meg ezen a CNC forgácsolói tanfolyamon gondolkodom.
akkor ezek szerint érdemes volt tanulni
havernak van egy kedvenc mondása - fiam te hülye vagy,menj el hegesztőnek
most meg-fiam,hülye vagy ha nem mész el hegesztőnek
nem, régi szerszámokat alakítok át és újakat tervezek, rendelek, csinálok
te mit dolgozol mikor bent vagy? őket felügyeled,avagy valami jobb beosztás?
de igazad van. lófasz amit itt adnak, még 1-2 év és én is húzok innen valamerre, csak legyen meg a kellő tapasztalat.
de, az utazást fizetik + 12ezer kajacsekk/hó
JÓlvan. CSak lenne már 20 fok!
húúú valahogy többre számítottam
győrbe 3 kiló,odakint pedig egyik ismerős 3 nap alatt megkeresi ezt az 1 hónapos bért
elég szánalmas hogy csak ennyit adnak,de gondolom a beutazást meg nem is fizetik meg egyéb hasonló dolgok
110-140 között
mennyire szökik fel a bérük?
jah igazából ezt nem tanfolyamon fogod megtanulni hogy kell ilyen vékony lemezt hegeszteni, mert ott nem arra mennek rá., ezt csak sok gyakorlással lehet elsajátitani, amire a tanfolyamokon nagyon kevés lehetőség van.
3 profi hegesztőnk van a cégnél, ebből kettő hegeszt 0,3as saválló lemezeket AVI-val foglalkozunk csak.
írtad hogy 0,3-as tudtok hegeszteni-az már biztos komoly lehet
viszont az aki 90 Amperen (1,5 mm,) 1mm alatt tud szép varratot készíteni,azt jól tud hegeszteni,szívesen találkoznék olyan emberrel hogy tanítson
gondolkozok én is valami tanfolyamon,csak drága
szerszámtervező, határút ipari park bejáró
lehet addigra az enyém is eladó lesz mire drz-t veszel nehogy vegyek én is egy ktm-et
Jobb idő lesz, ugorj fel ide Bükkaljára, aztán mókázgathatsz te is egyet vele.
Rendben, igazad van. NA akkor sok balesetmentes mókázást vele.
De attól még hogy gilera, azért irigy vagyok!
te miként tevékenykedsz és merre a nagy Debrecenbe?
Köszönöm.
http://www.kepesmotor.hu/kross...
vigyétek gyorsan árban megegyezünk!
Sajnálatos. Kívánom, hogy mielőbb lábalj (fasza szó ) ki ebből a gödörből, és egy legalább ilyen szép, és neked is megfelelő vasat szerezz magadnak.
Nem akartam drágább technikát, nem is baj, hogy így alakult.
Őszintén! 120-ért mi a f.szt veszel? Értelmes Japán (esetleg Osztrák) terepmotort semmiképp.
Én nagyon meg vagyok elégedve vele. Futóműve ugyan elég buta, de motorikusan szuper, és azért ez az egyik (ha nem a) legfontosabb. Amúgy meg... Másnap reggel, az éppen megengedő fagyos talajon le is rendeztem a jobb oldalát. ezek a bütykös gumik a még kemény, de már nyálkás tetejű talajon... Hááát,,, ez van.
Amúgy meg a három motorból az asszony ezzel békélt meg leghamarabb, hétfőn már ki is vittem hóvirágozni, és nem verte a hátamat, tetszett neki.No, ezt is megéltem
Ja és igen a következő DRZ lesz ha meg nagyon fos marad a lábam átmenetileg veszek egy LTZ 400-at.