de fel ne durjátok nagyon a terepet,mert mire veszek valami gépet,acsád népe kiutál,mert motoros vagyok!
nem,amúgy vandálkodjatok nyugodtan
nekem nincs gépem,nem tudok veletek menni,viszont ha megcsörgetsz,szívesen elmegyek megnézni a motorokat!
itt a számom: 06 30 635 9305 Simon Roland Körtisz
azt mondta egy barátom,ha igaz akkor az OMW-n ha kapni még 98ast akkor az a legjobb választás,nem kell 100as,hisz az is majdnem ugyan az...
holnap én is azt nyomatok az exc-be
Sajna nem tudom neked megmondani mert én nem vagyok helybeli csak megyek Pistiék után ami biztos holnap megyünk és szombaton ütközhetünk ott kint ha van kedved .
Üdv mindenki!
Ti milyen olajat ajánlanátok a zzr be? 92 es a masina szal nem mai darab... nekem fél szintetikusat vagy ásványit mondtak, és hol lenne érdemes beszerezni?
jaaa...neki 11-án kellett befeküdnie..tegnap kivették ma meg kiengedték...pedig azt mondták, hogy péntekig bent lesz nekem is hiányzik már egy kis motorozás..pedig pár napja motoroztam
ma feküdtem be vizsgálatra,holnap reggel kiveszik,és majd csak pénteken engednek ki,ezért nem tudok kimenni csütörtökön
pénteken mindenképpen kimegyek,mert nagyon hiányzik a motor hang,egy darabig ezzel is beérek!
nem,amúgy vandálkodjatok nyugodtan
nekem nincs gépem,nem tudok veletek menni,viszont ha megcsörgetsz,szívesen elmegyek megnézni a motorokat!
itt a számom: 06 30 635 9305 Simon Roland Körtisz
holnap én is azt nyomatok az exc-be
Ti milyen olajat ajánlanátok a zzr be? 92 es a masina szal nem mai darab... nekem fél szintetikusat vagy ásványit mondtak, és hol lenne érdemes beszerezni?
most úgy meghajtanám a kis dt-t hogy kikönyökölne belőle a hajtókar :D
pénteken mindenképpen kimegyek,mert nagyon hiányzik a motor hang,egy darabig ezzel is beérek!