Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem ott leszek!Akkor 10ó30-ra
nemigen tudnak elkapni minket... én lée szoktam ragasztani a rencámot is...
az elején szokott lenni a tali, a crosspálya melletti placcon, túl kell menni vagy 20 métert... én fél 11re ki szeretnék menni
Nincs baszakodás a tankin...
Köszi mindenkinek a segítséget Üdv
Hali,én csatlakoznék akkor ha lehet! A tankin hol és mikor? Tura lessz vagy csak a környéken.?Mindegy lehet nem is bírom majd..jó leszek után futónak
Oksa .
gyere kifele holnap TANKIRA!
de fel ne durjátok nagyon a terepet,mert mire veszek valami gépet,acsád népe kiutál,mert motoros vagyok!
nem,amúgy vandálkodjatok nyugodtan
nekem nincs gépem,nem tudok veletek menni,viszont ha megcsörgetsz,szívesen elmegyek megnézni a motorokat!
itt a számom: 06 30 635 9305 Simon Roland Körtisz
Debrecenben a Mikepércsin a MOL kúton is van 98-as
azt mondta egy barátom,ha igaz akkor az OMW-n ha kapni még 98ast akkor az a legjobb választás,nem kell 100as,hisz az is majdnem ugyan az...
holnap én is azt nyomatok az exc-be
Nem tom....az ismerettségi körömben sok szerelő és sok régebbi motorral járó kolléga esküszik az ásványira.. de kinek mi szerintem
Bűűűűűvön elég a 95-ös
Szerintetek elég a 95 ös a Kx-be vagy tegyek bele prémium benzint 100-ast .
Mert Adonyba vannak a masinák
Sajna nem tudom neked megmondani mert én nem vagyok helybeli csak megyek Pistiék után ami biztos holnap megyünk és szombaton ütközhetünk ott kint ha van kedved .
Tudtommal a szintetikus olajokban van valami olyan adalék, ami nem tesz jót ezeknek a gépeknek
Ezekbe a régi gépekbe ásványit szoktak tölteni, mert az tökéletes bele
Üdv mindenki!
Ti milyen olajat ajánlanátok a zzr be? 92 es a masina szal nem mai darab... nekem fél szintetikusat vagy ásványit mondtak, és hol lenne érdemes beszerezni?
A nem könyököl abból semmi..bírja a gyűrődést
ügyes a kisjány! hátha kiengednek engem is csütörtökön,aztán megnézem mit "bambáskodnak" majd ezek a huligánok a tankeren

most úgy meghajtanám a kis dt-t hogy kikönyökölne belőle a hajtókar :D
jaaa...neki 11-án kellett befeküdnie..tegnap kivették ma meg kiengedték...pedig azt mondták, hogy péntekig bent lesz nekem is hiányzik már egy kis motorozás..pedig pár napja motoroztam
ma feküdtem be vizsgálatra,holnap reggel kiveszik,és majd csak pénteken engednek ki,ezért nem tudok kimenni csütörtökön
pénteken mindenképpen kimegyek,mert nagyon hiányzik a motor hang,egy darabig ezzel is beérek!