Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy motorszerelőt tudtok ajánlani nekem.
Erőtlen a gép (vtr1000), nem tudom mi lehet. Lehet hengerfej.
Láttunk benneteket hazafele jövet .
Nem mentem uncsimhoz se nem volt időm..bocs... tudod mit? jövőhéten valamelyik nap átugrok hozzád egy kóúúlára
na csak voltunk motorozni, gyenge 140km
ha járok,akkor az csak úgy hirtelen van!
amúgy meg kabbe a faszom,azt mondtad bejössz hozzám,4 napig rohadtam bent,akkor oda tudtam volna adni
na majd valahogy megoldom...de nemigaz, hogy nem jársz debrecenbe sose
Hali!Valaki holnap egy kis körre Tokajig?
BAS+ De kár ((!l Azért én csapatok egy kört!
motorozás lefújva részemről, az első lánckerék anyájából kiszakadt az összes menet és nemigen tudok olyan anyát szerezni a mai nap
egyszer csinálhatnátok egy ilyen túrát is:
Debrecen-Tiszavasvári-Nyjregyháza-Nyírtura-Máriapócs_Debrecen

megtudnátok nézni vasváriban a pályát...most lett megcsinálva,ma mennek is páran ki...
meg nyirturát is megtudjátok nézni,van pálya enduro ösvényis...

de semmi közöm hozzá,csak úgy írtam
ilyen kerülésekre lenne jó egy sm,vagy fánbájk a legjobb egy sm 610 lenne

jó motorozást mára mindenkinek aki megy!
mondtam neked hogy siess érte,mert rohamosan fogy,múltkor apósomnak kellett befedni egy biszbaszt
van még belőle!
mondjad Gabinak ha erre motorozik álljon meg,odaadom neki,ő meg majd neked
Szép napot!Én kész vagyok minden féle kép megyek !Remélem nem kések!Majd csörgök
Még korán megíbredtél he.. Akartam már kérdezni..a fólia amit ígértél megvan még?
már ez egy versenyenduro-ba egy olajcserét jelentene
életem megunnám mire lemenne ez a nagy karika
Kbdélbe -1kor indulunk innen a vámospércsi benzinkútról! olyan kört megyünk hogy nyírábrány, fülöp, nyírbátor, adony, sámson, és ott le is válhatsz mert jövünk vissza pércsre

térkép
Reggelt
Na most nem értelek . de ha az előző hozzászólásra gondolsz az Zé nek szólt juhéjjjjj megyünk ma is gípelni rakenróóóóó
gyikarc01 már én.?,:))
No mi lelt... . .
OK É n is át akkor reggel!délfele jóó is lesz!előtte csörgök hol és mikor!
Mostanában egyre több negatív tapasztalat van a debreceni sportmotorosokkal kapcsolatban..többen mondtak már hasonló eseteket
Gyáááá!. Agyvírzís kapás
Köszönöm annak a kék yamaha r6-os embernek ( remélem olvassa, mert mintha már láttam volna beírni régen), aki majdnem elütött a zebrán a Böszörményi és Békési Béla sarkon, majd "keménységét" megmutatva még egy laza csuklómozdulattal még rám is "túráztatott".
Srácok! Ne váltsunk már ki ellenszenvet az emberekben, mert így is a béka segge alatt van a motorosok megítélése!
Na...rendbe van nagyjából a DT...láncszett lecserélve, faszán mindenhol aprólékosan lesterimózva..majd jövőhéten jön a villaszárak és a lengővilla homokszórása csiszolása és festése...idomok fóliázása, meg szimeringet kéne cserélni a villában és pöpec
A szomszéd egy áldás!
sok a munka itthon, de holnap csak felkerul az sm szett, gurulunk egy kort a kornyeken. Ha gondolod holnap delbe indulunk ki, elotte hivj fel.