Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lehetséges mingyá felhívom
Lehet gályázik ezerrel ahogy szokta, a telefonját meg jól elhányta valamerre.
Zé komával mi van? el van tűnve, smst is irtam pedig neki...
Olyan dél környékén
Naa csak túl vagy te is. Mielőbbi felépülést.
úgylegyen
NA épüjééé föl oszt gépezzél!
na hazaértem a kórházból! térdem megműtve, úgy néz ki rendben minden most már csak tornáztatnom kell ezerrel egy jó ideig
én 10 körül kint szeretnék lenni
Ricsi, Phoenix mikor néztek ki vasárnap? Körbemennék már normálisan is az enduro pályán, eddig még csak részleteket csíptem el belőle ha nem gond én is csatlakoznék....
Köszi Szépen így már megtalálom!Nagyon szépen köszönöm!
Beérsz a 4-en és a 2. vagy a 3. lámpás kereszteződésnél balra fordulsz!
A legkönnyebb talán úgy nézni a kereszteződést ahol van balra forduló sáv!
Ez egy elég nagy kereszteződés!
Ha sikerül balra fordulni akkor a Sámsoni úton vagy és ez a jó! Itt nemsokára egy vasúti kereszteződésen átmész és ezen a főúton haladsz tovább!
Kicsit balra kell majd tartani. Addig mész míg meglátod a Debrecen vége táblát és előtte nyomatsz egy jobbrát,itt egy buszforduló is van. Gyakorlatilag itt már meg is érkeztél csak balra a homok úton bemész 200métert kb.
Remélem sikerül megtalálni
Sajnos dolgozom
Szia Ricsi!
Szombaton reggel fél hat, debrecen-adventura. Szlovákok, románok Déváról!
Hívj fel, ha tudsz jönni!
merre van a Tanki pálya?ha Nyíregyháza felől megyek!
Mi is vasárnap! Remélem összejön az egész banda
Sztem mi vasárnap kicsit kinézünk a tankira,kis gyakorlás biztos lesz
ENDURÓSOK FIGYELEM!
Ki mikor ér rá hétvégén gépelni 1-et? vmi kisebb túrára gondolok, mondjuk Tanki-Nyíradony oda vissza, közbeiktatva 1-2 fasza helyet.
Egy ismerősöm itt végezte el most. http://www.sztav.hu/
Debrecenben van a képzés pénzes bár de mint tudjuk amiért fizetni kell ott olyan is a színvonal. Úgy tudom jó gépjeik is vannak.
Azt mondta 300- ba került neki az egész. 9 hónapos úgy emlékszem.
Én ha megyek akkor ide megyek, mert itt csak jobban leadják az órát mint államilag finanszírozottakon.
napi 5-6 óra,heti 35-40
udv, nekem is megvan a cnc gepkezeloi, kb fel eves kepzds volt nekm is ocsemnekis, de az a nem mind1 mekkora oraszamban oktatnak, nekem csak heti 5 ora volt, ami nem sokra eleg.
hallod,vagyis olvasod?! :)
izé,most fog indulni CNC forgácsoló,de 6 hónapos,intenzív! Annyi idő alatt el lehet sajátítani az alapokat ,vagy hagyni kell a fenébe? Pénzbe nem kerülne ez a tanfolyam!
Majd írd meg mi a véleményed,vagy tesód mit javasol!
Van még mellette választható klímás,villanyszerelő....
nagy dilemmába vagyok,nem tudom melyik legyen életem választott szakmája
csüszer mindenkinet!