Ricsi, Phoenix mikor néztek ki vasárnap? Körbemennék már normálisan is az enduro pályán, eddig még csak részleteket csíptem el belőle ha nem gond én is csatlakoznék....
Beérsz a 4-en és a 2. vagy a 3. lámpás kereszteződésnél balra fordulsz!
A legkönnyebb talán úgy nézni a kereszteződést ahol van balra forduló sáv!
Ez egy elég nagy kereszteződés!
Ha sikerül balra fordulni akkor a Sámsoni úton vagy és ez a jó! Itt nemsokára egy vasúti kereszteződésen átmész és ezen a főúton haladsz tovább!
Kicsit balra kell majd tartani. Addig mész míg meglátod a Debrecen vége táblát és előtte nyomatsz egy jobbrát,itt egy buszforduló is van. Gyakorlatilag itt már meg is érkeztél csak balra a homok úton bemész 200métert kb.
Remélem sikerül megtalálni
ENDURÓSOK FIGYELEM!
Ki mikor ér rá hétvégén gépelni 1-et? vmi kisebb túrára gondolok, mondjuk Tanki-Nyíradony oda vissza, közbeiktatva 1-2 fasza helyet.
Egy ismerősöm itt végezte el most. http://www.sztav.hu/
Debrecenben van a képzés pénzes bár de mint tudjuk amiért fizetni kell ott olyan is a színvonal. Úgy tudom jó gépjeik is vannak.
Azt mondta 300- ba került neki az egész. 9 hónapos úgy emlékszem.
Én ha megyek akkor ide megyek, mert itt csak jobban leadják az órát mint államilag finanszírozottakon.
udv, nekem is megvan a cnc gepkezeloi, kb fel eves kepzds volt nekm is ocsemnekis, de az a nem mind1 mekkora oraszamban oktatnak, nekem csak heti 5 ora volt, ami nem sokra eleg.
hallod,vagyis olvasod?! :)
izé,most fog indulni CNC forgácsoló,de 6 hónapos,intenzív! Annyi idő alatt el lehet sajátítani az alapokat ,vagy hagyni kell a fenébe? Pénzbe nem kerülne ez a tanfolyam!
Majd írd meg mi a véleményed,vagy tesód mit javasol!
Van még mellette választható klímás,villanyszerelő....
nagy dilemmába vagyok,nem tudom melyik legyen életem választott szakmája
A legkönnyebb talán úgy nézni a kereszteződést ahol van balra forduló sáv!
Ez egy elég nagy kereszteződés!
Ha sikerül balra fordulni akkor a Sámsoni úton vagy és ez a jó! Itt nemsokára egy vasúti kereszteződésen átmész és ezen a főúton haladsz tovább!
Kicsit balra kell majd tartani. Addig mész míg meglátod a Debrecen vége táblát és előtte nyomatsz egy jobbrát,itt egy buszforduló is van. Gyakorlatilag itt már meg is érkeztél csak balra a homok úton bemész 200métert kb.
Remélem sikerül megtalálni
Szombaton reggel fél hat, debrecen-adventura. Szlovákok, románok Déváról!
Hívj fel, ha tudsz jönni!
Ki mikor ér rá hétvégén gépelni 1-et? vmi kisebb túrára gondolok, mondjuk Tanki-Nyíradony oda vissza, közbeiktatva 1-2 fasza helyet.
Debrecenben van a képzés pénzes bár de mint tudjuk amiért fizetni kell ott olyan is a színvonal. Úgy tudom jó gépjeik is vannak.
Azt mondta 300- ba került neki az egész. 9 hónapos úgy emlékszem.
Én ha megyek akkor ide megyek, mert itt csak jobban leadják az órát mint államilag finanszírozottakon.
izé,most fog indulni CNC forgácsoló,de 6 hónapos,intenzív! Annyi idő alatt el lehet sajátítani az alapokat ,vagy hagyni kell a fenébe? Pénzbe nem kerülne ez a tanfolyam!
Majd írd meg mi a véleményed,vagy tesód mit javasol!
Van még mellette választható klímás,villanyszerelő....
nagy dilemmába vagyok,nem tudom melyik legyen életem választott szakmája