Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

660 egyhenger
hasszázas sornégy vagy hasszázas egyhenger? amúgy 600-as sornégyel mentem már..meg mentem 600-as egyhengerrel is...hát a sor 4 valahogy nem olaj élvezetes, pedig gyorsabb egy "kicsit"
kipróbálható? mert akkor okééé...vételre nem kéne...maradok az egy hengernél
tudok egy eladót ha gondolod
nekem is az volt a KTM-be,2006-os volt a gép,2011-be még simán indította a gépet! japó az ha jól tudom!
haccázas jó?
mentem már nagyobb sor4-es géppel, nekem annyira nem tetszik...egy nagyobb egyhengeres jobban adja
nekem teccik,bár a szivem csücske a sor4:)szerintem nagyon jó a nyomatéka,persze ez már nem a csővázas.2haveromét is én szerelem...most viszont be vagyok egy kicsit....hogyismongyam
Jólmegy....SV meg ilyenek...és még nem is mentem olyannal..peidg de kipróbálnék egy nagy V2-es dögöt
hát ez az!motorozok én mindig...ma is mentem egy SV-vel...csak hát
nem az enyim...
nekem meg hajszálpontosan 4év alatt ment tönkre a yuasa
,veszek inkább féláron azt a kínaji spirálcellásat
Okéééé...de más is jóó Az akku 96-ba bemész ott csak jót adnak
Há nekem az bevált 8 évig bírta a Kawába .
Mit szólok? Jóóó zene amúúúgy az R6-ot mondtad, de igyekezned kéne, mert lassan minden nap lehet motorozgatni
ehhez mit szólsz? amúgy most egy R6 a sláger,haverral egyezkedünk
jaaa...akkor az úgy fasza de azért egy saját csak jobb...nem? olyna mikor lesz? na meg mi lesz?
motor mindig van,mert most is itt van a garázsban három....csak nem az enyém pont olyan,mint a nők.csak használatban van,de más finanszírozza
Akku 96 Kft. Széchenyi u. 109/b....szerintem itt lehet kártyával fizetni..de miért ragaszkodsz a Yuasa márkához?
Megvagyok-megvagyok... Hát veled mivan? Motor van mááá'?
Hol a picsába tudok yuasa akksit venni ahol tudok kártyával fizetni .
Nekem osztálytársam mond fasza szavakat...csak elfelejtem mindig
csefácsee
Röhögnek is rajtam, h rományúl becílek nekik, pedig nemtudok
látom,te is meg vagy,baszom a fajtádat!
oszt hagy füstöljön a pina