Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lófaszt csak ha valami kínom van amit nem tudok
elsétáltam az erdő fele, nagyon fincsi a talaj! lehetne túrni most állat mód, jó fogós
Srácok,a honlap címe megváltozott!Új cím:www.motorosnap.com!Üdv:Laci
Ja én fél 3 fele amikor visszaindultatok megint a tó felé én Csabinak szóltam (ugye úgy hívják az exc450-es Tribal Skull matricaszetes srácot) hogy mennem kell haza 3 ra és nem tudom meddig akartok visszamenni. Kicsit mély volt a homok az utcai első gumimnak (TKC Conti), hétvégéig felrakatom a Kendát amit vettem (K774) csak még eddig vártam a jó időt, mert utcára hideg volt még bütyköst koptatni...
asziszem!
Na jóccakát emberek
várjuk a tesójárol a képet újra
Te csak akkóóó tünsz fel ha valami csajos kép van itten e!
nemsokááá szaladhatsz a jáányok után
hááát nézzed neki..mit bánom één
Balla Jennifer
Nem vágtam ki, csak ott leállitottam a videot véletlen és azért maradt ki Jó volt ez jó volt, csak a végén megjól eláztam hazafele teis jól eltöntél vmikor...
Zsír lett a videó de kár hogy kivágtad a 3. siratónál ahogy kínlódok az utolsó 1 méterért. Az lett volna a lényeg.... Amúgy kösz srácok a lehetőséget jó volt veletek motorozni. Sokkal jobb tematikusan motorozni mint az erdőben bóklászni egyedül. Csütörtökön is megyek majd írjatok mikor értek ki!
Gyere ide.
hogy hívják?
Ezek a mai fiatalok megörülnének tűkőr nélkül!
Még én is meglátogatnám ha úgy lenne a lábam.
úgy látom a szemét is meg kéne nézetnie . . . . ajánlom magamat
Dehogy is
uncsitesómat is most műtik...valamelyik nap beugrok hozzá, megnézlek téged is akkor.. csak, hoyg tudd kihez megyek:
kipöckölik a mandulámat,kell a tortára díszítésnek
pénteken engednek ki,akkor tuti kimennék,de ti már csütörtökön mentek
kocsivaaa'? mi vagyok én óótóós? ha megyünk motorral megyünk... de mit keresel te a klinikán?
ha mentek ki (esetleg kocsival),akkor nemhogy értem jönnél,kint leszek a klinikán! legalább éreznék egy kis elégetett beernyó szagot!
Baszus, én már invitáltam a brigádot, még Z által régebben.
Akkor az volt a problem, hogy majd jönnek a parkőrök.

Mi itt még nem a Bükki Nemzeti Parkban motoroztunk, attól lejjebb is van épp elég fasza hely, és én elég jól ismerem, hisz ebben dolgozom.