Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na, akkor most látod eleget a rományokat, még megtanulsz románul....vagy megunod őket, oszt nem megyünk gépelni többet
aza za, jó rücsis gumival, Pirelli CROSS papuccsal
az a lényeg,hogy megvagy! meg hogy gyön a tavasz!
Pont a kecskebaszóknál dógozok egy rohattnagy lepukkant gyáron. a rómingdíj miatt nemigen érdemes netezni, még telózni se, csk ami fontos. Mindig nézem a gyár tetejéről a hegyeket, de lehet ,h vasárnap ki is viszem az ekekapát, aszt megyek egy nagy kört, me egy hónapnál több , h nem gépeltem.
Lacicéjerem hiányolta....én tudtam, hogy dolgozik mint a gép...
Nekünk is szűkölködni kell most keményen...ki akarják fizetni a kocsit muterék, hogy megszabaduljunk a hiteltől.. basszák meg a pénzüket Orbánék
Jó papucs, jó papucs.
asszonyt csak gumival...
jacek má' hiányolt,hogy hol vagy elveszve. meggyanúsított,hogy hullára keresed magad!
Mondtam, hogy jön az asszony....mondtam neki..erre elkezdte mondani, hogy nnna..megint jobban szeretem a motoromat mint őt...blaaaa blaaa... szal most nem megyek...majd legközelebb...a gumit meg már teljesen efelejtettem...a héten valamelyik nap érte szaladok
Millimojos, mí? Örülök , ha a hiteltörlesztésre fussa ,
te meg nem hogy jönnél kifele tankira
,meg a gummáddal be kék már gyujtani, nem jösz érte tárolási dijat számolok fel vagy anyám ebbe is virágot ültet a kocsi lejáróba
Mostanába dóógozol annyi he, hogy millijóómos leszel
oké, én nem változtatok általába, ha vmit leírok akkor úgy lesz
Akkor holnap 10ó 30-ra,most lépek!Ha változás van irj léci! üdv.fábi
franc mászna oda ki
Azért vannak jóó túrák is
akkor lehet dobálni a gépet a homokba
Ásványi jó a Czetka Jawakba, Pannoniába(abszolut nem leszólás, az akkori technológia erre lett kitalálva) stb... de mondom, olvasd el!
Előnybe vagy ismered a pályát!DE ne igyál előre a medvebőrére Én már tuti megyek!Átraktam az endúró idomokat már nem is féltem a gépet!
hátja de legalább meg tudom mutatni a kört akkor anélkül h. lemaradnál, mert megvárlak...
Jobb mint egyedül.
ha nem leszünk sokan akkor felmehetünk túra jelleggel adonyig
oké, akkor eddig 2en vagyunk
Vettem az esemest, de nem tudok mennyi , me minden nap dógozok most is , csak vasárnap nem