Hidd el ezt a dr-t még nem akartam eladni, de a lábammal kapcsolatos kilátástalanság miatt nem akartam itt hónapokig tartogatni. Főleg hogy csak berúgós és pont jobb oldalon van a kar. 29.-én kontroll majd akkor derül ki kell-e műteni megint, s ha kell mennyire. Minden kérdőjeles még.
Elég gyakran váltogatod őket. Következő mi lesz? Lábad? Hogy van?
Én nem váltogatom, csak beszereztem még egy példányt.
Változatosság kedvéért most egy kis bokorugrót. (másnap reggel már le is zúztam a jobb elejét)
Na ezt nem értem, nekem működik minden probléma nélkül.
Esetleg próbáld meg így www.keresztesilovagok.byethost... lehet, hogy a szolgáltatót észleli úgy mint, valami vírusos dolog.
Egyébként lemaradt az előzőről, hogy helyszín: Ártánd Tó-fürdő! : )
Sziasztok!Tudnátok nekem segiteni?merre találom Debiben az Enduró és Cross pályát?valamint kell-e fizetni pályadijat?ha igen merre?Köszi a válaszotokat!
Sziasztok, ha valakit érdekel idén is lesz Határok Nélküli Motoros és Családi Nap, ezúttal III. alkalommal! A belépés továbbra is díjtalan lesz. Fellépők Blues Company, Cool Head Clan, Nemzeti Hang, Wan-Ted stb ... Továbbá Erdős Csaba Streetfighter bajnok is látható lesz. Részletes program hamarosan elérhető lesz a plakáttal együtt.
Jó hamar beszerezted Asszonnyal nem volt vita?
Én nem váltogatom, csak beszereztem még egy példányt.
Változatosság kedvéért most egy kis bokorugrót. (másnap reggel már le is zúztam a jobb elejét)
Esetleg próbáld meg így www.keresztesilovagok.byethost... lehet, hogy a szolgáltatót észleli úgy mint, valami vírusos dolog.
Egyébként lemaradt az előzőről, hogy helyszín: Ártánd Tó-fürdő! : )
itt a száma:06 30 852 60 69
Időpont: 2012. 06. 01-02.
Weblapunk: www.keresztesilovagok.co.cc
Telefon: 06302824718
Üdv.: Keresztesi Lovagok M.E.
valakinek nincs rá szüksége,haver megválna tőle annyiért amennyiért vette,mert felesleges számára!
Bejösz megveszed és kész