Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv.
Ha az autó (is) beindul, akkor ott leszek a jégen.
Szombat és vasárnapra is beterveztem a mókát.
Használjuk ki a jó időt

Nekem a Fancsikát és a Kenupályát javasolták.
De mehetünk a Csónakázótóra, a Nagyerdőre is :)
Kár h elkótyavetyélted azt a nagykerekűt.
na..fasza..én mindig csak a nagyobb meghirdetettekről tudok
Még ha én szervezném
Akkora szervezd, amikor arra vagyok
Május 1 és Aug20 az tutiszáz, de azon kívül is van még vagy 3 bajnoki meg egyéb- kisebb lepényevő verseny.
Fasztudja még ilyenkor...3 verseny szokott lenni egy évben általában majd ha lesz szólok..mer' jönnél vagy mi?
Na,ez a,hogy nékem sincs most jégczetkám,oszt kérdezném hogy nem e lehetne potyázni...benzint tudok vinni + forralt bort !
Anno sokan kijártunk!
Tavaszra, bemotoroztuk magunkat...
azt mikó?
hogyne lenne... Debrecenben szokott lenni a legközelebb..tuti elsz idén is
Remélem elfújja az összeset a dunántúrra, me nincs kedvem minusztízbe takarítanyi a járdárúl a havat óránként
szomszíídnál megint itt van a providentes behajtó csávó....már vagy 2 hete jön..sose jönnek ki neki..kíváncsi vagyok mi lezs a vége..majd rájuk törik az ajtót
Lesz-é idén salakmotor a környéketeken, he?
mondjuk tényleg eléggé fúj a szél... de annak valahol meg kell lennie...akkor valahol hóóhegy lesz...gyertek motorozni
elhordja a szél összevissza legalábbis itt, de mondjuk itt nem esik még olyan régóta
Az, hogy a faszba lehet, hogy már vagy 3 órája szakad a hó, de a földön még csak 1 centinyi ha van
meg lehetett vóna, csak má' Gabozsváron vettem észre, h nincs meg a tatyóm, aszt potyára nem vót kedvem visszamenni, mondom má úgyse lesz meg
Tuti az őr volt..menj vissza azt verd meg
bank kameráját nem lehetett volna mekkkérdezni
Oda álltam pont a banknak az ajtajába, mintha rabolni akarnék, mondom a biztonsági őr majd bittos ránéz,aszt erre engem rabolt ki vmi ko..og Lehet , h az őr vót?
nekünk a ladából vették ki egyszer a rádiót..hála istennek nem raboltak még ki jobban... szoptál volna ha elviszik az ótót is...faszé' hagyod benne a kulcsot?
nekünk házból vitték el a gázpalackokat meg a téli gumit meg eztazt még jó hogy a házat meghagyták. milyen szar lett volna arra kelni hogy kint vagyok az udvaron
én meg 1x bementem egy bankba nagykanizsán, mire kijöttem, kirabolták a kocsimat, még szerencse, h a buksztácát nem hagytam benne. így is elvittek egy titánvázas fényképezőt, egy sisakkamerát, meg még 1-2 értéktárgyat, még jó hogy a kocsit meghagyták, a kúcs is benne vót
adatlapom
ha adsz egy telefonszámot vagy bármi elérhetőséget;akkor felkereslek;mert lehet;hogy akár több motyó is érdekelne