Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van már kavarodás,csak nem megyek holnap,csak csütörtökön!
ez mind öntapadós!
a carbon fólia nem lesz,azt te is meg tudod rendelni,mert én is a vaterán rendeltem! nem kell posta ha felhívod őket! teló számot tudok adni,úgyhogy még regisztrálnod sem kell a vaterán,csak rám kell hivatkozni!
hee...a fekete fóliából is öntapadós kéne nekem
várjáá, én most öntapadós dolgokról beszéltem. annál így működik, emrt addig nem ragad oda amig a szappan alatta van. aztán ha fuvival rámelegíted, kimegy alóla a cucc és oda ragad.. viszont addig tudsz korrigálni
ezt a módszert mondták nekem is... a hétvégén ha lesz időm felpattintom így..feltéve addigra itt lesz
jajj geci,akkor csak mifelénk dolgoznak paraszt módszerrel?
amit a gyárba a felületre raktak ragasztó anyag,azzal szoktam feltenni,oszt csoki
itt még villany sincs amibe bedugjuk a hőlégcuccmgert!
de amúgy kajak rá kell olvasztani? tartósabb?
ha szappanos vízzel belocsolod előtte a felületet akkor tudsz rajta korrigálni, igazgatni, majd ronggyal kinyomkodni alóla a vizet, és rámelegíteni hőlégfúvóval. én így szoktam matricákat feltenni.
Nekem azt mondták, hogy vizes felületre kell felrakni, aztán hőlégfúvóval rámelegíteni...
ja és úgy néz ki,ogy már holnap megyek,úgyhogy holnap várhatod a híjást!
hát puca,tudom hogy hát-tal nem kezdünk mondatot,de ez semmiféle tudományt nem igényel,ha már a kezedbe fogod,azt fogod érezni,hogy tudod mit kell vele csinálni!
ha oviba ragasztottál már levonót,akkor menni fog simán! még egy tapétavágót veszel,és egyenesben vagy!
Majd meglátjuk :D Majd max elmondod, hogy kell felrakni, azt felpattintom itthon :D
Sziasztok.
Debrecen környékén hova lehetne menni jégmotorozni, tudtok valami jó helyet?
azt nem ígérem hogy tudok segíteni,mert el vagyok maradva a pótkocsival,de a cuccokat tuttkeráj el tudom neked hozni
háát:D megvették hogy majd azon készüljenek a kis porontyok:D
még oszt házaspár
Valahol az Egyetem műszaki kar-a körül...
elvileg itt debrecenbe lakik a házaspár aki megvette:) de még sosenem láttam azóta
hova adtad el?
ha valaki esetleg látja a környéken az utcán szóljon:) szívesen megnézném azóta mivan vele
OKÉ
mi az a fészbuk?
Jaaa értem már a lényeget.
jóvanakkor. ezt hiba volt Zének címezni, mert aki fészbukot figyelgeti az érezheti benne az iróniát na . má ma
Ez inkább zöldség volt mint humor.