Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mennék ha vóna szeges kerekem , de nincs. lehet megpróbálom, h hajtok a pitnek a gumijába csak simán a bütykökbe önmeccőset, lehet a semmitől az is jobb lesz.
én még 2006-ban találtam ide. suliban infó órán töltögettem a motoros videókat, és haza hordtam és megnéztem őket meg egy fórumot olvasgattam csak sokáig, az endurocrosst. aztán jöttem rá hogy nekem enduro kell
meg is kerestem az első hozzászólásomat az oldalon(azt hiszem ez volt): roekjozsi
[6196] 2006. július 9. 11:19
hello? xt, xr vagy dr 600-asok közül meiket ajánlatos venni? köcc..........
akkor még 600ast akartam, de aztán végül 350 lett
csá gyűn vki holnap a franciskára havat seperni?
Jah, oda írtam én is sokat, meg vótunk 1üt fórumtalin az Eringen.
Akkoriban kezdtem el pályára járni.
Meg tettel egy kiterot a Z750 topikba is, ahol az oldal 2007-ben megerte masodik tragediajat is: beregisztraltam.
Én úgy kerültem ide, h még 2005ben lánckerék, fék-kuplungkar kellett volna a kádéixemhez, csak a speedlineba tudtak volna hozni gyárit , nem tudtam honnan vegyek ócsóbban. Akkor monta a lányom, h nézzünk a neten. Nekem akkoriba még annyi eszem se vót, hogy kell a pc-t bekapcsolni, meg h mi az a net?
A lányom mutatott meg mindent. Úgy tudtam venni lánckereket a Nagyvasról, bontott motyókat a KDX-totyikba beírkálóktól, stb.
Aztán 2006ba vettem magamnak laptopot és azóta terrorizálom itt az SM- fórum tagokat ,
Ha má a nikkneveken túl vagytok, akkor azt monnyátok meg, h hogy evett ide a fene benneteket a Sportmotorra?
Én mindig vágyok rá. csak lusta vagyok becsavarozni. Am Verpe írta, h neki van szeges a pitjébe és hogy társat keres jégmotrozáshoz.
Dzsonborno! Niccsen valakinek beszegezve jégmotra?
Akkor az első
azt már akkor megette az idő,mikor a husabergen volt
Háááát ha aprókavicsod van akkor azon amúgy is lenni kéne ha meg nem akkor........................?
A kis dokival már biztos nem, de remélhetőleg a leendő drz-vel igen.
Pénteken megnézem neked
senkit nem hívnak a családon belül gecsának... csak az ismerősök szólítják így fatert...aki meg nem vágja hogy kinek a fia vagyok annak csak annyit mondok hogy gecsának és tudják! de nem szólok úgy oda apámnak hogy hé gecsa elmentem a csajomhoz majd jövök
Azzé Dokizhatnánk má egyet!? Nyáron?
Én is így tervezem. Addigra remélhetőleg már normálisan használható lesz a lábam, mert bizony most még elég gyalázatos.
Jaja várom már.
fejjel beáll a hóba max
Ez igen! Eltakarítják a hót maguk alól esetleges bukfenc sem vészes
jóféle
de ők igencsak szögessel nyomják
http://www.sportmotor.hu/motor...

hétvéégn megyünk ijárunk tankin egy ilyen pályát?
Ricsi..egy kis segítség kéne
milyen lánckerekeket és láncot tudnál nekem ajánlani? olcsón...a kisDT-re nem kell többtízezres cucc..mondjuk JT lánckerék meg egy standard D.I.D 428-as lánc mennyibe lenne nálatok? ha tudtok egyáltalán ilyet köszi
úgyis mindenki msot elfele ad, attól ne félj h. nem lesz jó ajánlat!
jaja, valahogy kibírom még