Nyuszika megy az erdőben, egyszer csak talál az út mellett 1 méter előnyt.
"Milyen jó lesz ez, ha majd kerget a róka" - gondolja. Felveszi, hogy hazavigye. Megy tovább, egyszer csak meglát egy fának támasztva 2 méter előnyt.
"Hát ez király! Ha kerget a róka, már 3 méter előnyöm lesz" - gondolja. Sétál hazafelé, cipeli az előnyöket, egyszer csak előtte az úton keresztben fekszik 3 méter előny.
"Azta! Már 6 méter előnyöm lesz a rókával szemben". ezt is felveszi.
Hazaér, és elkezdi becipelni a házába az előnyöket. Beviszi az 1 méterest, nekitámasztja a falnak, majd beviszi a 2 méter előnyt. Azonban a 3 méteres sehogy se akar beférni az ajtón. Erre felkiált
- Wazzeeee! Behozhatatlan előnyre tettem szert!
Afrikában minden 60 másodpercben eltelik egy perc. A gyerekeknek pedig bőr van a nyakán. Az oroszlánok nem érik meg a harmincadik születésnapjukat és vannak krokodilok akik évente csak egyszer jutnak élelemhez. Tedd ki ezt az üzenőfaladra, ha szereted a palacsintát.
a fekete fóliából kéne vagy ezer forintért, fehérből vagy ezüstösből, ha van egy kevés, vagy 300 forintért (100x50cm) meg karbonból kéne egy kicsi, de nem tom, hogy mennyi, mer' 5 ezret én nem adok ki érte megvágják azt a méretet a karbonból (a 100x150centiset)? mert akkor vagy 2ezerért kéne...vagy ah van olcsóbb minőség, mert tudtommal van ezekből a karbon fóliákból, akkor nekem abból is jó lenne....viszont 2kilóért akkor is...szal összegezve....100x50cm fehér vagy szürke fólia, a fekete fóliából vagy 900 forintért...úgy láttam úgy kerek a méret, meg a akrbon fóliából 2ezerért...ha azt nem vágják meg akkor az most nem kell
Oh,köszi!
A számot elküldöm privben ha tudom.Ha csere érdekelne vagy esetleg el tudod passzolni a gumikat amiket mondtam;akkor a gumik jövőhéten kerülnek hozzám sajnos;de szólj ha érdekelnek.Köszi
mondjad miből mennyi kell,adj meg egy teló számot,és ha tudok meg valamit a héten,akkor csörgök hogy mi mennyibe kerül,te meg ráadod az áldásodat!
tuti megyek a héten Debrecenbe,és akkor meg is veszem neked!
Hali!
Bocsi;de valaki nem tud esetleg eladó hátsó gummit 18as méretben?(Enduro;vagy cross jellegű)Vagy akár csere is érdekelne;ugyanis 17es méretben van nekem 90%os enduro gumim(Continental)
na..akkor abból a fóliából kéne nekem vagy ezeröccázé...a hétvégére meg tudod nekem szerezni fáter? aztán elugranék a cuccokkal Acsádszitibe azt felpattintanánk
"Milyen jó lesz ez, ha majd kerget a róka" - gondolja. Felveszi, hogy hazavigye. Megy tovább, egyszer csak meglát egy fának támasztva 2 méter előnyt.
"Hát ez király! Ha kerget a róka, már 3 méter előnyöm lesz" - gondolja. Sétál hazafelé, cipeli az előnyöket, egyszer csak előtte az úton keresztben fekszik 3 méter előny.
"Azta! Már 6 méter előnyöm lesz a rókával szemben". ezt is felveszi.
Hazaér, és elkezdi becipelni a házába az előnyöket. Beviszi az 1 méterest, nekitámasztja a falnak, majd beviszi a 2 méter előnyt. Azonban a 3 méteres sehogy se akar beférni az ajtón. Erre felkiált
- Wazzeeee! Behozhatatlan előnyre tettem szert!
A számot elküldöm privben ha tudom.Ha csere érdekelne vagy esetleg el tudod passzolni a gumikat amiket mondtam;akkor a gumik jövőhéten kerülnek hozzám sajnos;de szólj ha érdekelnek.Köszi
tuti megyek a héten Debrecenbe,és akkor meg is veszem neked!
Bocsi;de valaki nem tud esetleg eladó hátsó gummit 18as méretben?(Enduro;vagy cross jellegű)Vagy akár csere is érdekelne;ugyanis 17es méretben van nekem 90%os enduro gumim(Continental)
hetente
Tudok intézni rá fasza hitelt. Fix kamatozású.
valami 300 ft 100 cm x50 cm
barátnőm szeret olvasni,én meg most unatkoztam és gyorsan csináltam neki egy olvasó csávókát!