Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

közbe legethesedtem, szal úgy néz ki, hogy itthon leszek a héten..jóvón a hétvégén megcsinálni faszán segítesz ha elcuccolok hozzád?
na haver mentettelek,úgy néz ki csütörtökön (délelőtt) hívlak!
Nyuszika megy az erdőben, egyszer csak talál az út mellett 1 méter előnyt.
"Milyen jó lesz ez, ha majd kerget a róka" - gondolja. Felveszi, hogy hazavigye. Megy tovább, egyszer csak meglát egy fának támasztva 2 méter előnyt.
"Hát ez király! Ha kerget a róka, már 3 méter előnyöm lesz" - gondolja. Sétál hazafelé, cipeli az előnyöket, egyszer csak előtte az úton keresztben fekszik 3 méter előny.
"Azta! Már 6 méter előnyöm lesz a rókával szemben". ezt is felveszi.
Hazaér, és elkezdi becipelni a házába az előnyöket. Beviszi az 1 méterest, nekitámasztja a falnak, majd beviszi a 2 méter előnyt. Azonban a 3 méteres sehogy se akar beférni az ajtón. Erre felkiált
- Wazzeeee! Behozhatatlan előnyre tettem szert!
ez humor zolibáttya
Ezt minek írtad nekem? V elnyomtad az előzmény gombot.?
Afrikában minden 60 másodpercben eltelik egy perc. A gyerekeknek pedig bőr van a nyakán. Az oroszlánok nem érik meg a harmincadik születésnapjukat és vannak krokodilok akik évente csak egyszer jutnak élelemhez. Tedd ki ezt az üzenőfaladra, ha szereted a palacsintát.
az meg, hogy a telószámomat nem tudod az széégyen...há' hova tűnt a fene a pofád? amúúgy: 06harminc/978ötvenöt33
a fekete fóliából kéne vagy ezer forintért, fehérből vagy ezüstösből, ha van egy kevés, vagy 300 forintért (100x50cm) meg karbonból kéne egy kicsi, de nem tom, hogy mennyi, mer' 5 ezret én nem adok ki érte megvágják azt a méretet a karbonból (a 100x150centiset)? mert akkor vagy 2ezerért kéne...vagy ah van olcsóbb minőség, mert tudtommal van ezekből a karbon fóliákból, akkor nekem abból is jó lenne....viszont 2kilóért akkor is...szal összegezve....100x50cm fehér vagy szürke fólia, a fekete fóliából vagy 900 forintért...úgy láttam úgy kerek a méret, meg a akrbon fóliából 2ezerért...ha azt nem vágják meg akkor az most nem kell
Haver....előzmény gomb... nem neked írta
felvettelek msnre;lehet az a legokosabb:)
Oh,köszi!
A számot elküldöm privben ha tudom.Ha csere érdekelne vagy esetleg el tudod passzolni a gumikat amiket mondtam;akkor a gumik jövőhéten kerülnek hozzám sajnos;de szólj ha érdekelnek.Köszi
Az ke nekem!
mondjad miből mennyi kell,adj meg egy teló számot,és ha tudok meg valamit a héten,akkor csörgök hogy mi mennyibe kerül,te meg ráadod az áldásodat!
tuti megyek a héten Debrecenbe,és akkor meg is veszem neked!
Hali!
Bocsi;de valaki nem tud esetleg eladó hátsó gummit 18as méretben?(Enduro;vagy cross jellegű)Vagy akár csere is érdekelne;ugyanis 17es méretben van nekem 90%os enduro gumim(Continental)
na..akkor abból a fóliából kéne nekem vagy ezeröccázé...a hétvégére meg tudod nekem szerezni fáter? aztán elugranék a cuccokkal Acsádszitibe azt felpattintanánk
fixen kéccáz %

hetente
Vegyed meg most!
Tudok intézni rá fasza hitelt. Fix kamatozású.
ZSír!
jáááúúú! Gyűűjtöm a pííízt oszt tavaszra, nyárra meglássuk!
nagyon ráérsz úgy látom
de tudok papppó!
valami 300 ft 100 cm x50 cm
barátnőm szeret olvasni,én meg most unatkoztam és gyorsan csináltam neki egy olvasó csávókát!