Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fancsika 2, a bal oldalon ha mesz a 48-as felol. A tulso sarkanal kell megalni mert ott van legkozelebb a to a kovesuthoz.
Nekem 8, cska szóljatok időbe..igaz én nem motorozok most, de hátha tudok jó fotókat lőni
A csónakázó tó itt van egyébként:
http://maps.google.com/maps?sa...
a fancsika meg az előző linken.
A csónakázót csak poénból írtam, nem hiszem hogy lesz rajta hely (korisok miatt), meg amúgy is hamar elzavarnának onnan ha hangoskodunk. Amúgy jó lenne a hely.

http://maps.google.com/maps?sa...
reggel 8-ig döntsétek el

am a csónakázót merre kaparták ki
Oda is lehet? Amúgy nekem tök8...max megnézek térképen, hogy merre kell menni
Ott van a térkép a 57850 hozzászólásomnál.
Debrecenből pl. Vámospércsi út, elhagyod a várost és a fasor után jobbra kell befordulni. Utána amíg meg nem látod a tavat a baloldalon.
Lehet inkább a csónakázóra kéne menni, az könnyen megvan, meg ha beleszakadok, az csak derékig ér.
ezaz, hogy én sem tudom
azt se tudom, h melyik holvan
holnap hogy lessz? Fancsika 1 2 3 vagy másik tó? le kéne tisztázni
ótó
Én is megyek, ha mennek... Van egész jó fotómasina..kipróbálom élesbe is Kis kompakt, de meglepően sok mindent lehet rajta állítani..prémium kategória Hogy mész ki oda óótóóval? én nem találok ki bazze'
egy órája szóltak, hogy tudnak olcsón, 8-ből megvan így az egész, és jobb minőség is mint akartam, de azért köszi, hogy fáradtál és megnézted
Lehet csak hóban, nem tudom.
A jégmotor fórumában találtam a fotókat.
104-es hozzászólás (5. oldal), Speed_DRZ gumijai.
2008. január 10. 19:29
hát, beszakadni nem fog a jég ilyen hidegbe az tuti, én kinézek holnap röhögni ha mást nem, meg fotózni videózni az új masinával
Megfogja majd neki a nádas, aszt ott lesz.
Na az biztos,ha bátran megereszted.
Elég lesz megkeresni a motort a parton az avarban.
És ez most hogy? A balos a háccsó, jobbos kép az első? Mer ebben a formában valszeg nagyon tolni fogja az orrát, de majd a jégen eldől.
És ez mail cím vagy msn?
13000-ből van meg a komplett lánc szetted.
Most csak itt láncom van. ára 4100
És ráadásul hazavágtam vele a két vadiúj bütyköst, elgyengíthettem a bütyköket a lyukakkal, mert most olyan vele menni, mintha lábtörlő gumiszőnyegen mennék laposgumival.
Valamit még javítani kell rajta.
Elvileg működőképes.
Akkor zsákucca
Negatív. Próbáltam, de kifordulnak a csavarok pár kör után. És ráadásul nem sokkal kevesebb vele a meló, mint a belülről csavarozással.