Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mekkora fasszopó gecik vannak a világon halljátok bementem 5 percre a boltba, mire kijöttem össze volt karcolva az autó...dögöljön meg amelyik csinálta még jó, hogy annyira nem feltűnő
Lehet nem lesz belőle semmi
Én is mindig ezt mondom , h majd jövőre csinálok.
van néhány eladó kacatom shox bőr kesztyű, cross, enduró, sm gumi, yamaha kézvédő és defekt sprya ha valakit érdekel akk szoljon
Jövő télre, mi is izzítunk valami szögeseket a rotyógók alá pár debreceni haverral...már idén télen nem hiszem, hogy lesz rá alkalmunk, de jövőre tuti..persze cska ha nem elsz világvége
van 1 nekem
keres fel
nézőnek én is kimennék lehet, ha tudtok vmi konkrétat írjátok be!
meg persze tesztelőnek is akár
Én egy szomszéd havernál láttam először ezt az oldalt, nála néztünk sok videót s aztán 2007 év végén mikor lett korlátlan netem azóta rendszeresen itt vagyok. Ebben a totyikban én írtam elsőként.
a tűzoltók létrával pecázzák ki a nagyhalat
Én is kinéznék fancsikára hnap kocsival he....meg lehet vinnék egy jányt is, mert, vele meg találkozni kell
Szasztok!
Én már nem tudok, hogy kerültem ide... Régen míg szimszonoztam, töltögettem fel videókat..leoltottak mint a szar, így nem töltöttem többet, aztán egyszer rátaláltam erre a fórumra, meg a DT fórumra
Van, de gumicsónak nem jobb vóna?
Kihagyom, mer nincs rá időm , de am úszni is utálok, mert víziszonyom van. Azér is iszok kizárólag alkoholt
van alu létrád?
oks
Estig kitanáljuk. Petró meg Verpe azok menni akarnak, meg Te is, meg még lenne egy-két potyaleső
Zé hogy kihagyod a teremcrossot inkább átússzuk a tavat
kik jönnének és melyikre menni?
Nem, de maj ha beszakadtunk, akkor megmérjük, aszt tudni fogjuk
nem tudja vki milyen vastag mán
az jó, mert én 10kor kelek, ha nincs 50 centi hó akkor kimegyünk, küldesz 1 sms-t ha mész holnap?
10 re mek megbeszélésra debbe és sztem dél mire kiverem magam a tóhoz
franciska? fancsika? mert ha oda mész akkor kinézek ótóval fotózni meg csúszkááni
hova pontosan mikor hánykor?