Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kivan már nézve az új motor?
Milyen Zoltán?
Zoltán meg jön azt majd pirul
azt soseseha.......vagy egyseszer...
AZ!
Azért még ne kezdjük el egymás faszát szopni
Zééééé az kurva kemény fazon...ha a felét tudnám annak amit ő tud már akkor is kurva kemény fazon lennék...
kurvasokmndent nem tudok én még !
Az évek, meg a tapasztalat.
Te még kispajtás vagy, nem tudhattad.
neked is mondott valamit mer nekem má sokmindent. Legutóbb hogy a pówer 1 szar ! És tényleg az !
Zé, a megmondóember!
én azéé' vagyok Jacek..me Zé azt mondta azóta legtöbben így szólítanak
otthon rápillantok
észre se vettem... Gabi megmonnya', hogy főődi..azt mgé akkor hátha kedvezményt is ad
nektek miért az a nevetek ami? te mé vagy gecsa ő meg Phoenix? én mér vagyok LaciCRm ja tudom CRM vót első nagymotorom
nézted hol lakik a csávó? Phoenix-ben
biztos onnan szabadult Gabi is
Körtisz....ha hazaértél írj már, hogy ráérnél-e...elmennék ma a fóliáért...amíg van az óótóóba benzin..
itt is 25 körül van...szal ugyanmind1 de majd Gabimájszter hátha talál óóóccóóbbat neked
na jó hír, akkor gyors gyógyulást!
én 28án fekszek újra be, remélem utoljára
25körül már itthon is lehet venni. ha 20 körül lenne akkor utánna néznék. de amugy szerintem mindegy.
Szasz Kárcsi!
Hát ezt örömmel hallom...király vagy..akkor lassan csináltassad a dokit mert pattanhatsz nyeregbe
he, de mihez kell? mer' olyan 90-100 dolcsi körül vannak, de oda van írva, hogy FOR HP, meg FOR DELL meg faszom...vagy az neked mind1?
Hellosztok.
Képzeljétek, hosszú hónapok után végre 14.-én kiveszik a lábamból eme csodás vaskupacot. Igaz még egy ideig valamiféle tépőzáras műanyag merevítőféleséget kell viselnem, mert a forradás nem 100%-os, de a lényeg hogy végre szabad leszek teljesen.
ha annyi lenne küldenék neked még két kurvát is !