hétvégén voltam egyet megnézni. megakartam venni, aztán ma mégis lefújtam. kis kölcsönt is kellett volna kérjek, meg úgyse tudtam volna használni mivel nem soká műtenek. nagy volt a kísértés, de inkább nem verem magam kölcsönbe míg nincs meló. E-s volt, meglepően jól húzott
szevasz eleven! ne haragudj hogy nem vettem fel,de anyám szólt hogy lugoson el van dugulva a rendszer,aztán nyakig szaros voltam szó szerint,nem igazán tudtam felvenni a telót!
az a helyzet hogy nem volt bent a főnök,a lánya meg nem tudta megmondani hogy adnak-e még el fóliát vagy sem,mert nem nagyn volt rá az igény eddig,és lehet már nem adnak!
jövőhéten megyek be újra,úgy néz ki,és akkor ha bent lesz a főnök akkor hozok neked,ha aktuális lesz számodra!
és kurva egyszerű amúgy az egész rendszer, csak kicsit túl van misztifikálva, könyebb fizetni mint ha boltba vásárolnál.... csak várd kivárni amit megrendeltél bár ez is relatív, mert ha UK-ból jön itt van 1 hét alatt, de ha Kínából akkor 3, Szingapúrból 2 hét, USából másfél
nem, én csak az ebay.comról rendelek, mert az ebay.hu drágább
a vám az relatív, mert van olyan eladó akinél kérheted h. írja rá h. gift (ajándék) és az össz értéket 50 dollár alá iratod akkor tuti nicns vám, én eddig akármit rendeltem sose fizettem vámot utána, pedig volt 30e ft-os tételem is.
nekem fateromat hívják gecsának, egy régi tanulós korszakábal,valaminek rosszul jegyezte meg a nevét és ez jött ki belőle,rajtamaradt...mindenki így ismeri,én meg a kisgecsa vagyok,meg a tesóm is meg az uncsitesóm is az
de csak gecsa! szóval semmi értelme,de ezt használom
nabaszki..már hnap fle is akartam pattintani...de akkor nem pattintgatok semmit aktuális lesz valszeg, mert sehonnan nem tudok ilyen fóliát...
szerintetek melyik állna jobban,aztán azt lövöm fel:
az a helyzet hogy nem volt bent a főnök,a lánya meg nem tudta megmondani hogy adnak-e még el fóliát vagy sem,mert nem nagyn volt rá az igény eddig,és lehet már nem adnak!
jövőhéten megyek be újra,úgy néz ki,és akkor ha bent lesz a főnök akkor hozok neked,ha aktuális lesz számodra!
a vám az relatív, mert van olyan eladó akinél kérheted h. írja rá h. gift (ajándék) és az össz értéket 50 dollár alá iratod akkor tuti nicns vám, én eddig akármit rendeltem sose fizettem vámot utána, pedig volt 30e ft-os tételem is.
Majd szorítok neked, hogy ne kelljen többször.
de csak gecsa! szóval semmi értelme,de ezt használom
Viccőtemcsak.