Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mindenttudok,kérdezzéé'
Az az tényleg ááá. Farkas VS nyuszika.
megállj
no megálj csak! szovjet népmese
jóvan..nem sürgős
nem találok, de majd világosban csinálok
Nem, nem az, tudom abban is ez a szitu amit leírtam.
kengyelfutó gyalogkakukk
Valaki nem tudja véletlen mi lehet a címe annak a nagyon nagyon régi mesesorozatnak amiben van asszem egy farkas aki mindig kibasz valami másik állattal? Annyit tudok csak róla ami az emlékeimben maradt gyermekkoromból, hogy valami ilyesmit mond mindig a farkas "nózájcs págágyi"
egy kíped nincsen róla?
akkor még cross szett is kőő' hozzá... az nem baj ha magas...az egyik lábujjhegyem érjen le és elég
az van, öntvény cagivakerék, alacsonyabb a másikaknál, de cross-szettel ez is bittos magasabb vóna

majd veszel fel magassarkú cipőt
ha tényleg óccóért adod akkor nem sok az a negyvenvalamennyi...vagy ah más nem akkor tényleg baszok bele valami blokkot.. supermoto kerekek vannak csak hozzá? na meg ez is ilyen égi meszelő mint a másik 2?
negyvenvalamennyi bele a dugó.
a mostanival már csúnyán füstöl.
terveztem am , h szerzek bele egy igénytelen ékszernéccáz blokkot, aszt azzal verem a fődön, de valszeg az idén jó ha nem döglök éhen, nem h még ilyen fejlesztésekbe fogjak
annyi amúgy ha tényleg cska dugó baja van akkor lehet abból viszonylag kevés pénzből fasza gépet csinálni
belerakja a megbizható dt-blokkot és lesz 1 jó motorja
bittos meg lesz, megvan má hat v hét éve, szójjá, aszt elpocsíkolom óccsón
áá most nincs pénzem..viszont psszel lehet érdekelne...attól függ, hogy mennyiért adnád, és meglesz-e még
én eladom, de mán mondom, h egy dugócserével kell kezdeni, még mielőtt el nem viszi az egész blokkot, más komolyabb kőccség nincs vele
na mindegy,majd esztergálunk bele valamit,hogy hitelesebbnek tűnjön a gyáriassága!
az a kivehetős db-killer? Olyat nem is kaptam vele, ebbe nincsen ebetü se mer' bele van írva , h not for jused hájvéj
az , amit te keresel, az olyan kipuhoz van, ami eu-normás
Ahány kíííp annyi berg he... nem, hogy a 350-est eladnád nekem
Cukorgyári rakodó.
a pockot a végén bekarikáztam....neked olyan van,vagy már akkor kidobtad,mikor meghozta a postás ?
ez nem olyan