Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha meg nem viszik el fűtőolajnak jó lesz kis fürészporral vagy levegőszűrőt olajozni
DE NEM ?
mosmá mindegy ! valakinek odaadom az olajat oszt cső..
azért feküdt meg he... én is azttettem a drzbe mielött meghalt..... soha többet..
3db, de kipróbálni nem tudtam gopro kamera hijján
majd beszartam mikor olvastam
#6 LaciCRM
ha szólnak, még neki áll feljebb! Beszarok!
nekem is azt raktak bele a Mattighofenbe!
Jacek:
http://www.sportmotor.hu/motor...

ha kell karbon,akkor azt is tudok 50x150cm-ert 2500ft-os áron
Olyan ez mint a vallás, ki ebben, ki abban hisz. Nem győzködök senki, csak castrolt nem akarok.
mindig hallok valami újatt... CBR-be repsol van.. bementem a bótba, vettem, szintetikus is, nem is ócsó. hát csak nem fog szétesni tőle..

KTM be meg ha vizet öntöttem volna , akkor se ment volna szarabbul
Nekem saját tapasztalat, h bármibe casro pover1et tettem, annak akadós-csattogósabb lett a váltója és fekete volt, amikor rendes periódus szerint lecseréltem. A millébe 10-60 agipot teszem, a többibe 10-50 motul 7100et. Biztos jó a motorex meg az ipone is, de az meg irreálisan túl van árazva. Az ilyen repsol, mol,fucsh , shell retkeket ki se próbáltam.
a giraffe azt mondta jó bele.. há na.. nem is attól volt baja..
jósok eszed vót
nem bírod? labancba azt töltöttem ..
az még ingyen se, akkor mindegy, ha használt sütőolajjal megyek
van két liter kasztrol póvereggyem. 4t . ha köll valakinek..
Náting
Rendejjé a netrű'. Motult biztos h megéri, a többit nem tudom.
Okés, hány darab jött?
Valami helyet mondjatok már debibe, hol lehet szinte internetes áron kapni olajat, szűrőt, gyertyát.
az lenne a lényeg, hogy utcán is meg lehessen vee jelenni :DDD
nem kell arra karbon, fujd le matt feketére, csipptuning, oszt lehet kapálni a tormaföldet vele
Zé koma, megjöttek a GoPro aksijaid
na várjá akkor....ha nem elsz akrbon akkro lehet nem is kell semmi, emrt lehet tudok karbont szerezni, az egészre olcsón