Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Máááma reggel -25 fok volt Bágámírban...a kocsi órája is meg a kinti hőmérő is azt mutatta
-19 volt ma reggel nálunk, közbe meg mindenhol csak -15röl beszéltek....
Megnéztem, csak -18 lesz , nó problémó
Ne bassz, akkor szét fog fagyni a kocsimba a hűtő , már ma reggel (-16) is hókristály volt benne.
nem, ide debrecenbe
Hová?
Szibériába?
iccakára -30°ot mondtak
már csak vagy 2hónap , és fasza minden v lehet még kevesebb
csak lenne mán jóidő he
Csabi! neked meg ide került a motoro degy cimborámhoz a drz-d! most mesélek már neki,meg most esett le hogy ez lehet az,mert nem látom,csak hallottam hogy vettek egyet Debrecenből!
na ő jönni akar maj drománba endurozni....lehet nem leszek egyedül...de jó lenne gecóóó
nah hátha lesz már nekem is valami gép hamar hamar
Na az mán aztán biztos, hogy a közúton motorral való közlekedés egy életveszély. Soha semmikor nem gondoltam volna, hogy pont egy olyan helyzetben rokkanok le hónapokra, mikor full szabályosan tötymörgök a városban. Ajókúrvaéletbe.
Nekem meg nem a többi közlekedővel volt bajom, mert azokat kikerülöm-lehagyom, hanem a polisz örökös faszolásával/indokolatlan kötekedésével (nem jól áll a rencám, nagy a hangja), hogy már nem lehet miattuk egy egészségeset motorozni.
Jézusatyaúristen , , , ,
Igen zsoltberg igazad van.Bár nekem mindenből megvan a jogsim,mégsincs személy autóm.Mert azt meg nem szeretem vezetni.De motorozni szeretek,csak nem nagy sebességgel.Nem a sebességtől félek,cxsak jó helyen dolgozom ahoz,hogy lássam mi megy az utakon :D
Nekem volt Gs500-am, az egy igazi igénytelen málhás szamár, vagy ott a hondában a CB sorozat....
Végtelen a lehetőség
Nekem sv 1000 n volt ,imádtam a v 2 nyomatékát.
Ellentétben a visító soros 4 hengeres segrakétákkal,azok nekem nem tetszenek.De ezt te tudod.hogy milyen tipusú ember vagy.
Én már féltem az utakon,ezért is tértem át az enduróra.
Kinőttük az utakat,mindenki vehet suzuki swiftet személyi igazolványra,banki hitelre,részletletagadásra.
Na ezek közt kell lavírozni az utakon.

Az én életemmel ne játszon senki.
Ja és én szem.szerint nem vagyok egy pehelysúly sem,110kg + a párom 60 tehát mindennel egybevéve kb 2 mázsát kellene a jószágnak vinnie
SV 650 nem érdekel?
A crossmotor nem az én világom,és a sebesség nagy sebesség se,m.csak a szelíd nyugodt tempó
Igen van valamennyi elképzelésem,bár az nem sok.Nem vagyok sebességfüggő,csak egy nyugodt motort akarok,amivel a párommal,akár hosszu távra is elmerészkedhetek.De nem sok pénzem van most rá csak amennyit írtam.
Mindenkinek mást jelent a megfelelő motor. Én pl. sportmotoron túrázok.
Valami elképzelésed csak van.
haveromnak van egy jó eladó sv 650 600ért már megvállik tőle mert fődtúrót akar ő is
biztos lesz.