Gazdagodott a faszom...gyűjtögetek...nem veszek semmit azt elrakok minden pízt ótó nagyfater vesz ha minden igaz, viszont motort nekem kell vennem...fényképezőt meg faterékkal közösen, mert nekik is kell... na meg nincsenek nagy igényeim...egy jobb renccámos motor árából megvan az egész
Azé' Tranzitból se mind1, hogy milyen..háveroméknak van egy kisebb dízel, most hoztak angolból egy nagyot, egy turbodieselt, azt átpattintották a kicsibe a motort..na mosmá' szakít
Először motor legyen he Most nagy tervek vannak....kell egy jó kis hobbimotor, egy fasza fotómasina, meg valami ótó..mondjuk egy Bömbi ótót valszeg nagyfater állja majd, motort meg Zétől megveszem a Berget ha óccson adja és használható valamire
Kapcsolhatós, de ha nem kapcsolod be konkrétan az elejéhez is a hajtást, akkor is forog az egész hajtáslánc, azért van az a gecinagy fogyasztást.
Montam már, h egy fasza szgk. tranzitot vegyél. Az eljárkál 7-8 lityivel, hely is van benne, 100zal elhalad óccsón. Tudok adni neked az alá is olyan hárdkor felnit, h leseggelsz.
Szasztok!
Én is azon agyalok, hogy ha veszek valami motort, ráfér-e az 170-es futóra...ha megcsinálom nyitott ajtóval, akkorm oylan 190centis...tuti enm fér rá
jóestét