Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csakaberg
jóestét
még hamar he amúgy jóccaka'
íccakát
a bank mega svájcifrankó mijatt behúz mindent
tiszta jól jársz amúgy, Jacek megveszi a 350es berged, killer megveszi a kádéjixet... a fórumosok felvásárolnak tőled mindent
akko' nem itt tartanék
Ne szerénykeggy, miller vagy! ,
Gazdagodott a faszom...gyűjtögetek...nem veszek semmit azt elrakok minden pízt ótó nagyfater vesz ha minden igaz, viszont motort nekem kell vennem...fényképezőt meg faterékkal közösen, mert nekik is kell... na meg nincsenek nagy igényeim...egy jobb renccámos motor árából megvan az egész
Há nemééted?! A torma meg a tőzsde, aszt iszonyatba toppra kerül a zemberr
Még jól meggazdagodtál hirtelenségébe.
ősszel fogok vmit venni, addig gyüjtögetek
Tudok egy fasza TurbóGolfot! Van rajta vonóhorog!
Azé' Tranzitból se mind1, hogy milyen..háveroméknak van egy kisebb dízel, most hoztak angolból egy nagyot, egy turbodieselt, azt átpattintották a kicsibe a motort..na mosmá' szakít
nekünk nincs vonóhorog a kocsin késöbb vennem kell 1 ótót
Először motor legyen he Most nagy tervek vannak....kell egy jó kis hobbimotor, egy fasza fotómasina, meg valami ótó..mondjuk egy Bömbi ótót valszeg nagyfater állja majd, motort meg Zétől megveszem a Berget ha óccson adja és használható valamire
van egy jó motorszállítóm eladó... most jár le a műcaki ha nem kell rá friss akkor 130 ha új műszakival akkor 145000?
Megfontolom.
nagyapámnak a 300kilós futóján is keresztbe fér el csak a drz- úgy ha le van nyitva az ajtó félig...
Kapcsolhatós, de ha nem kapcsolod be konkrétan az elejéhez is a hajtást, akkor is forog az egész hajtáslánc, azért van az a gecinagy fogyasztást.
Montam már, h egy fasza szgk. tranzitot vegyél. Az eljárkál 7-8 lityivel, hely is van benne, 100zal elhalad óccsón. Tudok adni neked az alá is olyan hárdkor felnit, h leseggelsz.
Írni meg a szomszííd tud
Mindenképp alkudozós lenne, de ezek nem kapcsolható összkerekesek?
Szasztok!
Én is azon agyalok, hogy ha veszek valami motort, ráfér-e az 170-es futóra...ha megcsinálom nyitott ajtóval, akkorm oylan 190centis...tuti enm fér rá
Sztem nagyon sokk az ára, a másik meg h 4x4es ótóval sehogy se számolj 10 alatt, esetleg ha nyárára leveszed az első kardánt.
Igen, de ezek a mai fiatalabb duplafülkés pick-upok rövidebb platósak, ez valamivel hosszabb, de félig lenyitott platóajtóval tutkó felférne!