Igen a nevezők között szerepel! Nem fogalmaztam jól! Superlotyóval rajtam kívül senki nem indul a Keleti régióból!
De akkor menjünk át a hídon ha már oda értünk, vagyis a rajt rács és a kockás zászló ez a kettő a meghatározója a sportban, legalábbis nekem.
Emszi az kajak gyerek!
Dudi! Ha az asszony aláírja a könyvem, akkor délután megyek kimarcsira gépelünk , csak nehogy ződdzsippesekbe ütközzünk.
Már fél fokvan, de stejnerkristófék szerint folyamatosan melegszik
indul pár ismerős,keletről! csak ők nyiregyiek,és nem hajdúságiak!
Igen! Elemér is és még rajta kívül 5en
mivel eléggé lehúzós a téma,mint ahogy a karszalagokat is vissza kell adni ha nem futsz limitet...hát kérem szépen milyen dolog ez? kifizetted a nevezést! jogosan lennél ott a depóban...meg miaz hogy nem lehet bent a motorod,h anem vag ybent a 38-ban..bazd meg ha valak elutazik 2-300km-t még gondoskodjon arról,hogy zárt helyen tarthassa a motorját ha nem sikerül neki a 38ba lenni...ultra gáz és mocskos egy valami...
5ezer egy belépő? kérem! annyiból megvettem kettőnknek itt nyiregyen...
Nem váltok mivel magyar Licencem van, a gyorsasági versenyeim miatt!
Indulhatsz a Magyar futamokon mivel biztosításod meg lesz, és jogosult vagy mint Szlovák versenyző magyar-bajnokin rajthoz állni!
Megjegyzem, Talma Olasz licencel rendelkezett a VB megnyerésekor!
Jóvan, akkor majd Te képviselsz az ísztszájdról mindenkit?
Váltasz az idén szlovák licencet?
És a tótok licencével lehet vajon magyar kupasorozatban starthoz állni néhány alkalommal?
Azok akik-be nincs pöcs egy ilyenen elindulni azok mondanak hülyeségeket! Ami tény! Reggel kezdődik az előfutam, aki nem jut be a 38-ba azok nem jogosultak a karszalag használatára. Elég sajátságos .
Arra adjál választ Zoli! Hogy a F...........ba van az hogy nincs egy kurva kölyök aki el indulna keleti régióból
Edzek minden nap, tegnap oda vertem magam mert sima slic gummával sm kerekekkel edzettem a fagyos homokban
De akkor menjünk át a hídon ha már oda értünk, vagyis a rajt rács és a kockás zászló ez a kettő a meghatározója a sportban, legalábbis nekem.