Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen a nevezők között szerepel! Nem fogalmaztam jól! Superlotyóval rajtam kívül senki nem indul a Keleti régióból!
De akkor menjünk át a hídon ha már oda értünk, vagyis a rajt rács és a kockás zászló ez a kettő a meghatározója a sportban, legalábbis nekem.
Emszi az kajak gyerek!
Dudi! Ha az asszony aláírja a könyvem, akkor délután megyek kimarcsira gépelünk , csak nehogy ződdzsippesekbe ütközzünk.
Már fél fokvan, de stejnerkristófék szerint folyamatosan melegszik
indul pár ismerős,keletről! csak ők nyiregyiek,és nem hajdúságiak!
Igen! Elemér is és még rajta kívül 5en
mivel eléggé lehúzós a téma,mint ahogy a karszalagokat is vissza kell adni ha nem futsz limitet...hát kérem szépen milyen dolog ez? kifizetted a nevezést! jogosan lennél ott a depóban...meg miaz hogy nem lehet bent a motorod,h anem vag ybent a 38-ban..bazd meg ha valak elutazik 2-300km-t még gondoskodjon arról,hogy zárt helyen tarthassa a motorját ha nem sikerül neki a 38ba lenni...ultra gáz és mocskos egy valami...
5ezer egy belépő? kérem! annyiból megvettem kettőnknek itt nyiregyen...
Úgy tudom,hogy Vincze Elemér indul a nyíregyi ktm- ből.
Nem váltok mivel magyar Licencem van, a gyorsasági versenyeim miatt!
Indulhatsz a Magyar futamokon mivel biztosításod meg lesz, és jogosult vagy mint Szlovák versenyző magyar-bajnokin rajthoz állni!
Megjegyzem, Talma Olasz licencel rendelkezett a VB megnyerésekor!
Ja, én azé' nem indulok, me gyenge és öreg vagyok mán
Jóvan, akkor majd Te képviselsz az ísztszájdról mindenkit?
Váltasz az idén szlovák licencet?
És a tótok licencével lehet vajon magyar kupasorozatban starthoz állni néhány alkalommal?
Azok akik-be nincs pöcs egy ilyenen elindulni azok mondanak hülyeségeket! Ami tény! Reggel kezdődik az előfutam, aki nem jut be a 38-ba azok nem jogosultak a karszalag használatára. Elég sajátságos .
Arra adjál választ Zoli! Hogy a F...........ba van az hogy nincs egy kurva kölyök aki el indulna keleti régióból
Edzek minden nap, tegnap oda vertem magam mert sima slic gummával sm kerekekkel edzettem a fagyos homokban
Edződöl még a teremrosszra? Aszongyák a rossznyelvek, h egy csomó versenyzőt ki akar zárni köki, de csak miután behúzta róluk a nevezési díjat
Ők a sajtó munkatársai
Ezeket a fekákat a menekűttáborbú' hozod rajtsegítőnek? ,
Íme a start 13:30
Jóvan, mikor mícc ki?
Pont 0fok van, az nem olyan hideg. Még lehet, h minnyá kimegyek, megnízem, mit akar ez a múmilya
Ki tud farolni legjobban a hóban
Vén múmiák és fűnyirók bevonásával
Mikor lesz? ma? megyek kifele akkor ha lesz
Na mi van felétek?
Hideg van motorozni?
Milyen verseny ? Mikor?
Szia Zoli!

Gyere a Tankira, verseny lesz
Nekem van egy huszonötös kádéix, majd prószáld ki, mielőtt veszel valamit.
Há! Mekkívántad a mútkor Zsoltitól labancot.
Sok sikert hozzá!
na bammeg, gratulálok, majd az olajat vmikor lerendezzük, el ne add másnak
Az bittos...csak kéttééé'..sok baj lenne vele...de elfogadnám azért
Na ő biztos hogy kapkodja magát.