Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

máskor is vót igénybevéve, de nem dobta le... amúgy lehet, hogy a szétkopott lánckerekem, meg a szar láncom miatt, de oda van írva, hogy azt is veszek csak még kéne egy kis pénz...nem akarom apródonként
Azér dobta, mer ott rendesen igénybe vót véve, nem?
a láncot nem tom mér dobta le....mióta nálam van akkor 1x csinálta...a kipufogó meg má' rendbe van
Inkább a ledobálós láncot csinálnád meg, meg a kiígetett kipufogót. Vagy ez másodlagos, fontos a kinízet , ,
sima feka fóliát nem tudsz óccón'? kéne párx1m
úgy döntöttem, hogy sima feket fóliával behúzom az idomokat, és a fejodomot meg a kézvédőt karbinnal...az úgy vajon milyen lenne? kerekeket megint rendbe rakom, lengővillát, mindent faszán, még1x mint tavaly, és sztem fasza lesz...kap lánckereket is...muszáj rendbe rakni egy kicsit
El hát!
Vegyed megfele!
,
szerintem egy tízesből kihozod az egész DT-re!
5000ft 100x150cm
amúgy kurva fasza.azéé' mondom
azt csak tudod, hogy mennyibe kerül négyszetmétere..vagy hogy mérik ezt
ilyeneket még ne kérdezz,mert nem tudom rá a választ öcsipók!
de jó lett,nem?
mennyi az a fólia és mennyire igényes? gondolkodom rajta, hogy a DT-t be kéne húzni vele vagy ha más nem, cska a műanyagokat persze cska ha nem túl drága.. sterimót meg esést bukást bírja vajon?
ez így lesz !
helyes,majd az árából küldesz acsád city-be egy söricilint!
február 11-15 között jön érte.
az jó lenne, lenne viszonyítási alap...... el is adnád, ha úgy alakulna?
a kötömö fórumon olvastam hogy kellene neki!
amúgy elvitte a fazon,vagy megvan még?
mire jutottatok?
hozod oszt megcsinálom! ma behúzom a telót és rakok fel képet!
Na most nem értelek uram Tehát a te ismerősöd hívott, vagy nem? Ha igen akkor köszi mindent !
Szasztok-e! Mizu? Gépeljetek helyettem is
Ha együtt megyünk kizárt a zöld rontás! De ha hárman nyolc fele mennek, akkor jön a csekk!