Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vagy ez e link
egy ilyesmire talán be is tudnék fizetni nemsoká
Na..akkor mindenki motor lázban ééég...én is...be kéne szerezni valami renccám' nélkülit...
Zsír a gép!
Na nekem is alakult egy kis munka, még ha szar is, de gyűjtögethetek tovább egy 25 bokorugróra oszt majd veretjük együtt!
Olvass mélt! Küldtem e-mail címet, várják a fordíatani való szöveget.
Köszi szépen! Sok jót hallottam róla, elvileg könnyebbé, élvezetesebbé teszi a motorozásainkat.
Remélem hamarosan mindenki megszerzi a saját ínyjére való motort és megyünk keletre tesztelni! Drz-t 520-ba vitték el, rendszám nélküli a paripa.

Jó pihenést!

Sziasztok!
Gratula
Köszönöm.
Remélem beválik és minden okés lesz a géppel:)
Jó kis gép.Gratulálok hozzá.
Miért cserélted le a drz-t?
Muszaj volt ilyen tribal skullos matricast venni?nekemannyira nemtetszetős,de a motor az fasza! Gratula balesetmentest és jo kis romániákat! Honnan,mennxiért ha lehet tudni műszakis?
Köszi az infót! De már megint megnyugodtam, megtelt a garázs:
Sok boldog névnapot
mindet megveszem
Milyen nem vót' még Zééének?
értemééén... milyen gépet akarsz? he ha bejön ez a karbon fóliás cucc lehet lenne 1-2 cuccom amit be kéne húzni...mipízért csinálod? tesódat meg add nekem...
ha esetleg mégse kéne,lehet kell itt vagy 3 havernak a döerzöbe!
megveszem!
már ahogy azt régebben mondtam,fatherral nem nagyon jöttem ki,ő vette,mindenért belepofázott,aztán kellett a lóvé kifizetni a hitelt a kocsira
most csinálok egy 6,5-es pótot, tavaszra kész lesz,aztán megpróbálunk hozni egy szecskavágót,meg hát arra már nem fogják mondani hogy abuga vette....
amúgy vettem karbon fóliát,ma megyek érte,már nagyon kíváncsi leszek milyen is lesz az valójában....abból akarom megcsinálni az akrapovic felfogatóját,meg hobbiból egy másik dobot,azt pedig teljesen áthúzatni,hőálló lakkal bevonni
hülye vótá', hogy eladtad
nekem már kezem lábam remeg,mióta nincs jármű!
naponta 3-4 alkalommal nézek fel a használtauto.hu-ra hogy valamelyest csillapítsam szomjam
most szereztem be egy dobot,de sajnos még azt se tudtam meghallgatni milyen hangja van,pedig már nagyon kíváncsi vagyok,haver pedig nem lesz itthon egy darabig,hogy rárakjuk az övére
exc-t nem tudok nyiregyen...vagyis egy 2003ast de az nagyon halott :D
el ne kapkodd...én 2 hete vagyok motor nélkül,meg is halok,de nem akarok egy fosba beleülni...várok...
bencsiknél is vannak most 450esek,meg lesz jövő vasárnap egy 525 is 2007es...
Boldog Névnapot!
Heló!

Autót lakásvásárlás miatt adtam el(közeledik március15), mocit pedig leváltom. Exc450-et nézek ma délután, ha nem lesz megfelelő, holnap is vadászok. Nyíregyen volt vmi 4ütemű gép 2007évjáratig?