Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sanyi hawerunk is lenyitott hátfalu platóval viszi a vasát a Ford Rangerjén., a rencám láccik, legál.
jaja, de gecijól néz ki ezekkel a papucsokkal, bizonyisten megtetszett nekem ez a gép
he Ángyó,dicsak!
Nekem is 215 kell az SXV-nek, befordított kormánnyal sztem elfér a 2 m-es platnyin. De egyébként fogalmam sincs ez mennyi lehet!?!
Kurva messze van az a baj!
oké de mekkora motornak? mert nekem 2m20 a drz vagy vmi iesmi
Ránézésre pont elég két motornak!
Le ne nyúld előlem!
ez nekem is tetszik mekkora a plató hossza?
Csak azért kérdem, mert a minap ebbe szerelmesedtem bele, ha ki lehetne hozni 8-9-ből vékonygázzal, egész tűrhető lenne a Golf után...
ez csak kettőnégy szívódezső...

http://www.hasznaltauto.hu/kishaszonjarmu/nissan/pi
ck_up/nissan_pick_up_4wd_king_cab-5433443
nálunk egy jó 30cm van mindenhol, meg ahol összehordta a szél ott több. elég volt itt is lapátolni. de úgy látom a mai kör minket elkerült
én megspóroltam az a nagy lapátolást
kettőnyóc tédé, 10től indul de ha nyomom a szemit lehet 15is
nálunk meg ennyi
ha mást nem kkocsival kimegyek viszek szánkót meg kötelet és vki húz majd, tavaly azt csináltuk Hármashegyen
Zébá, mekkora motor van neked ebben a taligában? Fogyasztása hogy alakul?
Ennyi hó lett. Nem komoly, le is tapostam
Nem fúrtam elő, csak simán belehajtottam csavarbehajtóval, még az önmetsző fejet is levagdostam mindegyikről, mert túl hosszúak lettek volna. A kisebb fejű csavar lehet jobban megállna a bütykökben, de az is csak "szűz" jégen fogna jót, ha már havas-kásás-jégporos, akkor már kellene a hosszabban kiálló csavarvég.
Köszi az infót, erre gondoltam.
Előfúrtad neki, vagy csak simán bele tekerted?
Jelentene szerinted valamit hogyha kisebb fejűeket raksz bele?
Mi előtt, vagy mi után?
Egyébként még a becsavarozás előtt vagdostam be a csavarokat, gondoltam így jobbat harap majd a jégbe, és valóban jót is fogott, míg el nem kezdtek kiperegni a bütykökből sorra...de a tanki havas homokján faszát fogott!
igen 24ft-ba jön ki így postával.
1 csomag azaz 250db, nem is olyan vészes az ára (ha fasza cucc ). postával 56,8$ két csomag
Nagyon drága.
Olyan 20-24Ft /db körüli az ár.
A magyarral kéne kitalálni valamit, de annak nem olyan magas a feje.
Előtte, vagy utána vagdostad be a csavarfejeket?
1db 17dollár, v egy csomaggal?
http://www.ebay.com/itm/kold-k... ilyen árban mozog kinntről