hááát nem kötekedésből..de a cbr nem kezes...vagyis nagyobb kanyraban nagyon nem..erőlködni kell vele rendesen, mivel keskeny így nem megy le olyan könnyen kanyarban..neked kell tolni lefele jó erősen..ezt haverom nmondta akinek az van..tesójának meg yzf125r...az már sokkal jobb
Néé máán jól elmentél egy fotóért Gratr
Ha megnézitek sok a magyar ,azon belül Debrecen kaszál.
Ahhoz képest,hogy globális lap az elmúlt évben (magamat is beleértve ) kb. 20-on magyar azon belül vagy 8 debreceni napképe volt a bikepicsen(tudtommal).
Haverom DT-jét sináltuk..aztán meg szedtük darabokra...szal jó...csak ha jobbra döntjök a motort akkor leengedi..mert a DT-nek szar az alja...rohadjon meg aki megtervezte
na én meg beragasztottam a lukat a crossgummához.. holnap felfújom és megnézem jó lett e, ha fasza akkor összerak, azt majd csapat vmikor, jó lenne már tankin szeptember közepe fele....
látoom,hogy apraszaki is megy, kéne kéne menni,de nézni is megéri nekem
kerék meg nem is biztos,hogy jó lenne a te ycf-edből... majd 7végén koketálunk,ha meglesz a sas
alig várom hogy az enyimé legyen
Ha megnézitek sok a magyar ,azon belül Debrecen kaszál.
Ahhoz képest,hogy globális lap az elmúlt évben (magamat is beleértve ) kb. 20-on magyar azon belül vagy 8 debreceni napképe volt a bikepicsen(tudtommal).
kerék meg nem is biztos,hogy jó lenne a te ycf-edből... majd 7végén koketálunk,ha meglesz a sas