Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jah, az a baj a cbr-el h keskeny a gumi, de sztem ennél a ktmnél nem lesz ilyen probléma
hááát nem kötekedésből..de a cbr nem kezes...vagyis nagyobb kanyraban nagyon nem..erőlködni kell vele rendesen, mivel keskeny így nem megy le olyan könnyen kanyarban..neked kell tolni lefele jó erősen..ezt haverom nmondta akinek az van..tesójának meg yzf125r...az már sokkal jobb
kiváló kis tanuló motor lehet, gondolom legalább olyan kezes mint 1 cbr 125 és sztem erősebb is
Gyönyörű
már lehet kapni
alig várom hogy az enyimé legyen
Néé máán jól elmentél egy fotóért Gratr
Ha megnézitek sok a magyar ,azon belül Debrecen kaszál.
Ahhoz képest,hogy globális lap az elmúlt évben (magamat is beleértve ) kb. 20-on magyar azon belül vagy 8 debreceni napképe volt a bikepicsen(tudtommal).
még ah lenne sm szettem..de így...dehogy megyek
nemtudom hallod, eléggé besűrűsödött itthon a munka.... gyere máriapócsra vasárnap, ott majd gyakorlunk
fúj de csúnya motor... hülyevagyok..álomszép...basznám
grat
úgyis szar... aaam mikro emgyünk szoborhoz? menni kéne..egyre jobbna megy a kerék..gyakorolnék..de egyedül uncsi
Haverom DT-jét sináltuk..aztán meg szedtük darabokra...szal jó...csak ha jobbra döntjök a motort akkor leengedi..mert a DT-nek szar az alja...rohadjon meg aki megtervezte
még az mtz-ket is bagamérba
na én meg beragasztottam a lukat a crossgummához.. holnap felfújom és megnézem jó lett e, ha fasza akkor összerak, azt majd csapat vmikor, jó lenne már tankin szeptember közepe fele....
Vitted a zuccán mi, aszt, ami motor csak arra vót, felemelted vele
Menny már...tiszta fasza... ahhoz képest, hogy nem vagyok egy hegesztő mágus tök fasza lett... amúgy ja..ma egész nap használatban volt
Semmi. Jó még a gémeskút?
Mivan phijúúk?
Ha 15ös a tengelye, akkor passzolnia kéne bele.
látoom,hogy apraszaki is megy, kéne kéne menni,de nézni is megéri nekem
kerék meg nem is biztos,hogy jó lenne a te ycf-edből... majd 7végén koketálunk,ha meglesz a sas
óó de szép DRZ! a háttér meg magáért beszél! Grat
Nem kell oda tapasztalat. Gyere csak!
Ó be szíp!
Grat! király