Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hülye aki nem normális ,
Mákod van tesó
Alapjáraton tényleg csúcs, és fent is nagyon jó zümmögős, csak idegesít aza kurva üveghang...ahogy te is mondta, hogy idegesített, de ma kitömöm faszán gyapottal és reménykedem, hogy úgy megszűnik ez a hang..ha nem akkor kap egyel vastagabb perfo csövet, és úgy gyapot
Szia.

Neked véletlen nem egy fehér rendszámos 25ösöd van?
Persze...felső tartományban elfogyott az anyag, mivel a végdob nem dísznek van..nagyon nagy szerepe van
Az faxa
Akkor felraktad.
Az enyémre mikor rádobtam első hallásra egy Mz jutott eszembe, ahogy alapjáraton pöfögött
múltkor levettem a végdobot és úgy mentem pár kört és azt vettem észre hogy 7 ezer fölé nem ment a fordulat ott olyan volt mintha kihagyott volna:S ez lehet azért mert keveset kap és kéne állítás+nagyobb fúvóka?
Ja gecc.... Am úgy alakult, hogy nekem si kell gyapot..még jó, hogy van itthon még vagy 1 full tekercs szal ha valakinek kell gyapot csak szóljon és adok
Elvileg valami átalakított..de nagyon fasza...hangja jó kis zümmögős, de nagyon üveges, ki kéne gyapotozni, majd ma rászánom magam..úgyis ráérek A teljesítményen meg nem gyengén dob(na) mert ahogy ráraktam iszonyatosan kevesel a motor, mind alapjáraton mind felső tartományban...ha ki tudom faszán gyapotozni és ez marad rajta, akkor belövöm hozzá a karbit és még jobban is fog menni A gyári végdobot meg már ma sztem vágom szét és alakítom át valami faszára
Még jó hogy előtte a gyapotot ideadtad, kár lett volna érte.
és am milyen végdob? gyári? belezett? majd vmi tapasztalatot toljá má:D
fú bazze kár lett volna azért a végdobért:DD
Császtok! Tegnap úgy ki voltam fulladva, hogy el si felejtettem mondani a tegnapi faszságom Cseréltem pizzuval egy végdobot a DT-re...meg vettem anyám barátnőjének egy táskát, ezeket beletettem a hátizsákomba, amit otthagytam véletlen a helyi buszon Szóltam faternak mikor észre vettem, hogy telefonálgasson egy sort, és szerencsére meglett. Ott volt a 41y-n vagy 1 óráig és nem lopták el, és semmit belőle, hanem leadták, pedig volt benne jópár ezer forintnyi cucc Kalandos útja volt a végdobnak hazáig
ez van :D
Jóhogy bejön a hegyvidék...supermotoval bazd....aaaaaaaaaaaaaa ....
Hajaj, az szte másik ország. Becíínek ott magyarul?
Van az mindenhol..cska bujkálnak
Hátmégjó
itt budan nem nagyon van ork... Lehet idekoltozok xD, a hegyvidek is bejon. :) ;)
Alap. A fajfenntartás sokkal fontosabb
Áááá asszony vót itt...nem értem rá fórumozgatni
aszittem már az orkok Lintézték a vezetéket is, h egész nap ide se böffentél.
Há' mér...vagy mivan? Nemérteni eztet most
Akinek lenne kedve motorzni, az jöhetne Csütörtökön. Ismerösinkel szervezünk egy nagyobb létszámú Nyárzásó motorozást. Sokan vagyunk 50esel de nem hiszem hogy ez akadály lenne abban hogy együtt motorzzunk. Ugyhogy várunk mindenkit szerettel aki szeretne nagyobb csoportba motorzni. Csütörtökön lesz 4töl a Józsai Tesco parkolóban a gyülekező és aztán megyünk néhány kört a városba.
Köszönöm a figyelmet és addig is széles utat minden kedves motoros ismerösömnek.