Gabi..jelentem 90%, hogy volt valami az első gumiban, mert tegnap defektet kaptam...nem hiszem, hogy belementem valamibe..bár kitudja..sok helyne jártam tegnap
Ja..mi tátott szájjal néztük..ők meg beszélgettek az általános iskolás földrajz tanárjukkal..meg a nyakamat puszilgatta..mondom hagyjál már..most nem téged figyellek
Engem asszony már 8 előtt nyaggatott...hogy nemsoká megy haza..előtte vonuljunk már el..megvártam egy motoros részt aztán elhúztunk..hazavittük a csajokat azt visszamentünk haverral ketten...tiszta szabaccság' vót getzi
Ja..az 10 után volt kicsivel Mi meg becoptuk rendesen...mondjuk jó volt a dragauto..aztmondták, hogy nemsokára jön teljes gázzal..na megvárjuk..várunk-várunk..má' lement valami 4-5 autós-motoros futam...már menni akartunk haza mikor elindították...fél2 körül...negyed 3-ra értem haza..és a poén benne, hogy a teljes gázos műsor teljes gáz volt, me' kb 30 métert ment teljes gázon, mert nem volt a pálya végén pilács...szal becoptuk..nem gyengén...ráadásul fáztunk is
Csuma!
Meddig vótatok kitn tegnap a kiccsaláddal? Mi elvonultunk asszonykákkal 8-kor...olyan 3/4-ed tíz fele értünk vissza..akkor már sehol nem láttalak
Azt a hosszúkás dragótót még megnéztük
Meddig vótatok kitn tegnap a kiccsaláddal? Mi elvonultunk asszonykákkal 8-kor...olyan 3/4-ed tíz fele értünk vissza..akkor már sehol nem láttalak
Megyek mindjárt kezdődik a Men.U mecs...
Szeva Nóbi! Pusz a családnak!
Mi a nagy helyzet?