Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gyáá, tegnap jól bebasztunk, még mindig nem vok teljesen józan
mondtam h. tuti azért volt nekem is a defekt, csak amig nem volt szétszedve tartotta a levegőt, amúgy már azóta beragasztottam a belsőt, és fasza
Gabi..jelentem 90%, hogy volt valami az első gumiban, mert tegnap defektet kaptam...nem hiszem, hogy belementem valamibe..bár kitudja..sok helyne jártam tegnap
Ja..mi tátott szájjal néztük..ők meg beszélgettek az általános iskolás földrajz tanárjukkal..meg a nyakamat puszilgatta..mondom hagyjál már..most nem téged figyellek
Az asszonyi állatok nem értékelik ezt
Engem asszony már 8 előtt nyaggatott...hogy nemsoká megy haza..előtte vonuljunk már el..megvártam egy motoros részt aztán elhúztunk..hazavittük a csajokat azt visszamentünk haverral ketten...tiszta szabaccság' vót getzi
Maradtam volna még vagy éjfélig, de a család nem hagyott
Bánhatod..kurvajóvolt...baszott nagy show-t csináltak...nem egy átlagos stunt show volt...volt benne csomó egyedi trükk amit csak ők csinálnak
Tényleg nem sok..de annál jobbak Volt pár finom autó/motor...minden esetre jó volt..1500 forintot megért...
Na é meg azt már nem is láttam.
Egy pár kép lett csak, mert este nem nagyon sikerült a fotózás.pikcsör
Jaaa és szerintem az este egyik fénypontja Erdős Csabáék stunt bemutatója volt...láttam már pár ilyet...de iylen jót még nem
Ja..az 10 után volt kicsivel Mi meg becoptuk rendesen...mondjuk jó volt a dragauto..aztmondták, hogy nemsokára jön teljes gázzal..na megvárjuk..várunk-várunk..má' lement valami 4-5 autós-motoros futam...már menni akartunk haza mikor elindították...fél2 körül...negyed 3-ra értem haza..és a poén benne, hogy a teljes gázos műsor teljes gáz volt, me' kb 30 métert ment teljes gázon, mert nem volt a pálya végén pilács...szal becoptuk..nem gyengén...ráadásul fáztunk is
Pedig olyan 10 után valahogy jöttünk el, mert már a gyerek kezdett kibukni.
Azt a hosszúkás dragótót még megnéztük
Csuma!
Meddig vótatok kitn tegnap a kiccsaláddal? Mi elvonultunk asszonykákkal 8-kor...olyan 3/4-ed tíz fele értünk vissza..akkor már sehol nem láttalak
+t.
Jaúreggel Niggerek!
Csákó hasonló kép
Az jó...
Megyek mindjárt kezdődik a Men.U mecs...
Szeva Nóbi! Pusz a családnak!
És mikor már elindultunk akkor jutott eszembe hogy ez meg most van......jól el mentem volna
Háj Nem sok semmi most jöttünk haza Lillafüredről felugrottunk tesztelni az új járművet illetve az ismerősökhöz egy tricikliért Panninak
Na indulás bebaszni :)
Helló, Nóbiiii...
Mi a nagy helyzet?
Halihó